Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Fengshui -kurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Fengshui -kurssi

Helsinki
1 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Tutustuminen kiinalaiseen kosmologiaan fengshui -kurssilla!

Kodin tulee ilahduttaa, rauhoittaa ja myös energisoida – ei ahdistaa eikä lisätä kaoottisuuden tunnetta. Tähän ohjenuoraan perustuu fengshui, maailmallakin paljon huomiota saanut kiinalaiseen kosmologiaan perustuva sisustusoppi. Fengshui –kurssilla asuintilojen energiat saadaan virtaamaan vapaasti, jolloin kodista tulee yksinkertaisilla mutta tehokkailla muutoksilla avarampi, viihtyisämpi ja tasapainoisempi paikka elää. Fengshuita hyödynnetään muun muassa huipputason hotelleissa ja maailmanluokan tähtien luksusasunnoissa - tämän opin avulla voi kuka tahansa luoda kotiin harmonisen ilmapiirin!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • kurssin aikana kerrotaan klassisen fengshuin perusteista, historiasta sekä peruskäsitteistä
  • kurssilla saa käsityksen kaikista yhdeksästä alueesta, joissa chi-energia liikkuu, sekä tutustuu lähemmin fengshuin elementtien kiertokulkuun
  • pääsee kokemaan ja näkemään uusia puolia tutuissa asuin- ja työympäristöissä
  • aikaisempaa tietoa fengshuin kiemuroista ei tarvita, vaan ensikertalaisetkin johdatetaan tämän opin kiehtovaan maailmaan lempeällä tavalla!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Hyvinvointi- ja kotoilubuumi on rantautunut Suomeen rytinällä. Fengshui –kurssi onkin erinomainen lahja sisustuksesta inspiroituvalle ystävälle. Mikäli ystäväsi on jäänyt koukkuun itämaiseen estetiikkaan tai aasialaisiin lajeihin, kuten joogaan, ilahtuu hän takuulla myös tästä fengshui –lahjasta!

Fengshui (風水 fēngshuǐ, tuuli-vesi) on kiinalaiseen kosmologiaan perustuva kokonaisvaltainen rakentamista käsittelevä oppi. Sen avulla pyritään saamaan aikaan rakennettu ympäristö, joka on ihmiselle mahdollisimman suotuisa ottamalla huomioon sancai (三財 sāncái, kolme aarretta) eli taivas (天 tiān), maa (地 dì) ja ihminen (人 rén).

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kaikissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

Kurssiin voi halutessa lisätä myös fengshui-pikasiivouksen (50 EUR). Silloin asiakkaan on toimitettava palvelutarjoajalle pohjapiirrustuksen halutusta tilasta. Piirrustuksen on oltava mittakaavassa.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.