Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Casa Mareen

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Casa Mareen

Helsinki
1-4 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Makunautintoja Helsingin Lauttasaaressa

Casa Mare on tasokas ja viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ravintola on kuin kotoisa lauttasaarelainen olohuone, joka tarjoaa herkullista ruokaa, virkistävää juomaa, sesonkeja seuraavia kiehtovia teemaviikkoja sekä mutkattoman ystävällistä palvelua jokaiselle asiakkaalleen. Casa Maressa asiakkaat ovat ystäviä ja sukulaisia, joille tarjoillaan maistuvaa ruokaa ja ystävällistä palvelua suoraan sydämestä.

Ravintolan ruokalista on suunniteltu italialais-suomalaiselle tyylilleen uskollisena, suomalaiset mieltymykset huomioon ottaen. Ruoka on hienoa, muttei hienostelevaa; Casa Mare käyttää tarjonnassaan laadukkaita, tuoreita raaka-aineita, joista valmistetaan aidosti maistuvia ja täyttäviä annoksia. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahjakortin arvo on 150 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.

Ravintola tarjoaa myös kabinetteja perhejuhlien ja kokousten järjestämiseen sekä isommille ryhmille illanviettoon. Casa Maren baarissa nautiskellaan erikoisoluita, siidereitä ja viinejä lehtiä lukien, pelejä pelaillen tai porukassa seurustellen. Myös baarin puolelle tarjoillaan à la carte -listan ruokia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämys sopii kelle tahansa läheiselle, jonka tahtoisit yllättää maistuvalla illalliselämyksellä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Aukioloajat: Ruokasali Ma-To 11.00 - 23.00 (keittiö 11-22.30) Pe 11.00 - 24.00 (keittiö 11-23) La 12.00 - 24.00 (keittiö 12-23) Su 12.00 - 22.00 (keittiö 12-21.30) Baari Ma-Pe 11.00 - 24.00 La 12.00 - 24.00 Su 12.00 - 22.00

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 150 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.