Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kalastusretki, sauna ja palju Suomenlahden saaristossa neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kalastusretki, sauna ja palju Suomenlahden saaristossa neljälle

Loviisa
1-4 henkilöä

999 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
999 €

Kalastusretki, sauna ja palju Suomenlahden kauniissa saaristossa

Päivän kalastusretki Loviisassa, jonka aikana lahjan saajat pääsevät nauttimaan Pernajanlahden kauniista saaristosta ja kalastamaan opastetusti esim. haukea tai ahventa isolla jenkkityylisellä, pehmustetuilla nahkapenkeillä varustetulla veneellä. Kalaretken aikana rantaudutaan saareen nuotion ääreen lounastauolle ja lopuksi vieraita odottaa iso sauna Meritorpan huvilalla upeissa merimaisemissa. Aiempaa kokemusta kalastuksesta ei tarvita ja kaikki välineet, varusteet ja luvat hoidetaan kalastusoppaan toimesta ja ne sisältyvät hintaan.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kalaretki toteutetaan Loviisassa ja vesille lähdetään Meritorpan huvilalta, jonne ajaa pääkaupunkiseudulta vain reilun tunnin. . Pernajanlahti on suojaisa ja saalisvarma vesistö, ja kalastusoppaat tietävät alueen parhaat ottipaikat sekä kulloisenkin kalan syöntitilanteen. Kalastus kestää n. 4-6h, jonka jälkeen on varattu 2-3h saunomista ja paljua varten. Puolivälissä kalastusta rantaudutaan lounastauolle johonkin lukuisista Pernajanlahden saarista nuotion ääreen, jossa kalastusopas valmistaa lohikeiton. Makkaranpaisto onnistuu myös. Lämmin vaatetus on varmuuden vuoksi hyvä olla, mutta kaikki vieraat saavat lämpimän kelluntapuvun ja kaikki kalastusvälineet ja -luvat kalastusoppaalta, eikä mitään lisäkuluja ole.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Loviisa

Vaatteet

Säänmukainen varustus, ulkovaatetus ja matalat kengät. Merellä voi olla tuulen vuoksi viileää lämpimänäkin päivänä.

Kesto

4-6 tuntia.

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Koko avovesikauden.

Lisätiedot

Peruutus tehtävä 2 viikkoa ennen sovittua ajankohtaa, muutoin lahjakortti katsotaan käytetyksi.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.