Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arrive & Drive Karting-ajo

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arrive & Drive Karting-ajo

Helsinki
1 henkilöä

14 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
14 €

Arrive & Drive – Karting-kisa

Nyt katsotaan, kenen taidot riittävät podiumin korkeimmalle korokkeelle! Karting-radalta ei puutu vauhdikkaita ohituksia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskoja hetkiä. Vaikka 10 minuutin ajo saattaakin ensin kuulostaa lyhyeltä, kisa vaatii voittajaltaan intensiivistä keskittymistä ja mielen kestävyyttä mutkasta toiseen hyökätessä. 

Kartingissa on hauskaa kisailla muita vastaan ja on huikeaa huomata, kuinka kierrosajat paranevat kierros toisensa perään. Ajon päätyttyä selvitetään paremmuusjärjestys ja se, kuka onnistui nappaamaan nopeimman kierrosajan. Mikroautoilu on mukava tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kesken ja juhlistaa esimerkiksi merkkipäivää keskenään kilvoitellen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämykseen sisältyy 10 minuutin ajo, ajanotto sekä varusteet sisäkartingradalla. Formula Center Helsinki on vuonna 1995 perustettu Suomen ja tiettävästi koko maailman ainoa maanalainen sisäkartingrata.

Kenelle elämyslahja sopii?

Karting sopii kaikille yli 13-vuotiaille vauhtihirmuille, sekä kokemattomille ajajille että oman elämänsä formulakuskeille. Mikroautoilussa pääsee hyvään kisafiilikseen turvallisessa ajoympäristössä, ja perheen nuoretkin tutustuvat ajamiseen lajin kautta viihdyttävissä merkeissä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Omat kengät mukaan, muut ajovarusteet saat paikan päältä

Kesto

10 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Radalle ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat ja vähintään 140 cm pitkät kuljettajat. Autojen painoraja on 130 kg. Ajaminen ei vaadi ajokorttia tai aikaisempaa kokemusta. Ajoa ei voi varata ennakkoon.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Suodatin
Osallistujamäärän mukaan
Näytetään: 7
Suodatin

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.