Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Karting-ajo kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Karting-ajo kahdelle

Vantaa
2 henkilöä

40 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
40 €

Vauhdin huumaa kahdelle

VM Karting Center on Pohjoismaiden suurin sisäkarting-keskus, jossa pääsee ajamaan kartingia turvallisesti asfaltoidulla radalla. Kierrosajat tallennetaan ja tulostetaan kuskien mukaan ajokerran päätyttyä.

Karting-keskuksessa on yksi Pohjoismaiden pisimmistä sisäradoista (530 metriä), joka tempaisee kuskit mukaansa vauhdin maailmaan joka mutkan ajaksi. Lajin vauhdikkuudesta huolimatta ohittelu ja kilvoittelu on turvallista, sillä rata on seitsemän metriä leveä ja varustettu turvakaiteilla. Radalle mahtuu kerrallaan 12 kilpailijaa ilman ruuhkaa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Kahden hengen karting-elämys tarjoaa vauhdikkaita ohituksia ja tiukkaa keskittymistä turvallisissa merkeissä. Elämykseen sisältyvät seuraavat edut: 

  • 10 minuutin ajo radalla kahdelle henkilölle
  • Perusteellinen ajokoulutus
  • Turvakoulutus
  • Ajovarusteet (Haalarit ja kypärä)

Ajokoulutuksessa opastetaan hallitsemaan karting-auton tekniikkaa ja kerrotaan ratasäännöt sekä muut ajamiseen liittyvät tarvittavat tiedot. Turvakoulutukseen kiinnitetään erityistä huomiota turvallisen ajokokemuksen takaamiseksi vauhdista ja jännityksestä tinkimättä.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii kaikille vauhdista pitäville läheisille ja niille, jotka haaveilevat päivästä vauhdikkaan ajokin ratissa. Karting on klassinen polttarielämys hyvästä syystä: mikroautot eivät jätä ketään kylmäksi.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Vantaa

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

10 minuuttia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.