Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären kasvohoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären kasvohoito

Helsinki
1 henkilöä

160 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
160 €

Kuninkaallista hoitoa läheisellesi

Kuninkaan tyttären kasvohoito aktivoi majesteettisen kaunottaren ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, stimuloi uusien solujen muodostumista, kiinteyttää ja lisää tehoaineiden imeytymistä ihoon. Kyseessä on tehokkaasti ihon toimintoja elvyttävä kasvohoito, jonka jälkeen neitonen jatkaa päiväänsä hymyssä suin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjakortti sisältää 1 tunnin ja 40 minuuttia kestävän ylellisen kasvohoidon Helsingin keskustassa. Kasvohoito räätälöidään asiakkaan ihon tarpeiden mukaiseksi: Kasvohoitoon voidaan valita  timanttihiontaa sekä runsaasti hierontaa: vaihtoehtoihin kuuluvat pään, kasvojen, decoltén, hartoiden sekä jalkaterien alueet. Tarvittaessa hoitoon voi kuulua myös ihon mekaanista tai ultraäänipuhdistusta: tehoaineet imeytetään ja kasvoja kiinteytetään sekä silotetaan sähköstimulaation avulla.

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyshoito on omiaan oman elämäsi prinsessalle tai läheiselle, joka kaipaa normaalista poikkeavaa hemmottelua kasvohoidon muodossa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1h 40min

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.