Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni lepohetki

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni lepohetki

Helsinki
1 henkilöä

49 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
49 €

Rentoa hyvinvointia prinsessallesi

Mitä teet, kun prinsessasi kaipaa pientä ylellisyyttä majesteettiseen arkeensa? Koko kehon kattava hierontapaketti on lahja, joka piristää päivää tilanteessa kuin tilanteessa ja tuo elämään kaivattua rentoutta ja mielen tyyneyttä. Hieronnan tuoman hyvän olon voi tuntea vielä pitkään elämyksen jälkeen ja hyvinvoiva keho takaa, että myös mieli pysyy positiivisena pitkään.

Hieronnan tiedetään vilkastavan kehon verenkiertoa, mikä auttaa happea ja tarvittavia ravinteita kulkemaan kehossa sen tarpeiden mukaan. Hieronta voi myös auttaa poistamaan kehoon jääneitä kuona-aineita ja avata lihasten välille muodostuneita lukkoja, jotka ovat toimineet esteenä normaaleille liikeradoille. Lihaksia rentouttava vaikutus auttaa lievittämään ylimääräistä kipua ja poistamaan turhauttavia tuntemuksia eri puolilta kehoa.

Mitä elämyslahja sisältää?

40 minuuttia kestävä hieronta tarjotaan Helsingin Kampissa sijaitsevassa hoitolassa. Elämykseen sisältyy pää-, niska-hartiaseudun-, käsien ja jalkojen hieronnoista koostuva hyvinvointipaketti.

Kenelle elämyslahja sopii?

Mielestämme kaikkia naisia tulisi kohdella kuin prinsessoja, joten tämän elämyslahjan saa lahjoittaa kenelle tahansa kauniimman sukupuolen edustajalle – ja miksei vaikka polttarilahjaksi sulhaselle!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.