Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuumakivihieronta 60 min

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuumakivihieronta 60 min

Jyväskylä
1 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
70 €

Tunti rentouttavaa kuumotusta

Kuumakivihieronta tuo arkeen hyvinvointia ja lämpöä kovalla kosketuksellaan. Hieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää kipuja, vilkastuttaa lymfan- ja verenkiertoa, sekä rauhoittaa sympaattista hermostoa, joka vaikuttaa lieventävästi stressin säätelyyn. Hieronnassa käytettävien kivien lämpö tuntuu syvällä lihaksissa, rentouttaen kehon kokonaisvaltaisesti ja tuoden näin apua moniin jumiutuneista lihaksista ja hermoston pinnetiloista johtuviin kipuihin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tunnin mittainen kuumakivihieronta aloitetaan sivelemällä koko vartalo öljyllä ja asettamalla lämpimiä kiviä muun muassa selän päälle lämmittämään lihaksia, minkä jälkeen kiviä käytetään hieronnan apuvälineinä. Hoidossa käytetään miellyttäviä hierontaöljyjä, jotka samalla kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä lahja sopii henkilölle, joka kaipaa viikkojensa keskelle rentouttavaa hierontaa uudenlaisella otteella. Jos lahjan saaja nauttii klassisesta hieronnasta, käy kuumakivihieronta hänelle mitä luultavimmin kuin nenä päähän.

Kuumakivihierontaa ei suositella raskaana oleville, juuri synnyttäneille tai imettäville äideille. Myös ihoinfektiot, ihosairaudet, sekä suuret hoito-operaatiot edeltävän vuoden sisällä ovat esteitä kuumakivihoidolle. Jos lahjan saajalla on jokin lääkitystä vaativa sairaus, kannattaa tämän varmistaa lääkäriltä, sopiiko hieronta hänelle.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.