Lämmin bambu ja klassinen hieronta

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Hyvinvointia kehonomin käsittelyssä

Kaipaako läheisesi helpotusta vaivoihinsa, palautumista arjesta vai virkistystä elämäänsä? Kehonomi antaa mahdollisuuden tähän kaikkeen yhdistämällä lämpimän bambuhieronnan sekä klassisen tai urheiluhieronnan tunnin mittaiseksi hoitokokonaisuudeksi. 

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tähän pakettiin kuuluu 60 minuuttia kestävä hierontahoito, johon sisältyy lämmin bambuhieronta sekä klassinen tai urheiluhieronta. Käsittely on muokattavissa jokaisen tarpeille sopivaksi elämykseksi.

Hieronnassa käytettävien bambujen lämpö yltää syvälle lihaskudokseen, vapauttaen samalla kehon ja mielen pitkäkestoisista jännitystiloistaan. Lämpö edistää lihaksiston sopeutumista muokkaavaa hierontaa varten, auttaen lihaksistoa vapautumaan jännitteistään ja kehon nestekiertoa aktivoitumaan entistä tehokkaammin.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Lahja on monipuolinen hierontaelämys ja soveltuu kelle tahansa hemmottelun ystävälle ja rentoutumisen tarpeessa olevalle läheiselle. Käsittelyä ei suositella mm. kuumeen tai flunssan aikana, tai kun hoidettavalla alueella on tulehduksia, tuoreita vammoja tai laskimotukoksia.Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Käsittelyä ei suositella mm. kuumeen tai flunssan aikana, tai kun hoidettavalla alueella on tulehduksia, tuoreita vammoja tai laskimotukoksia.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.