Mahtipaketti

Usealla paikkakunnalla
1 henkilöä

79,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
79,99 €

Laajin elämyspakettimme

Laajin elämyspakettimme sisältää 50 huolella valittua erilaista elämystä. Mahtipaketti on koottu niin, että saaja löytää varmasti itselleen oikean elämyksen, oli kyse sitten anopista, pikkuveljestä tai rakkaasta. Mahtipaketti on tarkoitettu niihin tilanteisiin, jolloin et ole laisinkaan varma millaisesta elämyksestä saaja saattaisi pitää, ja toisaalta haluat kunnioittaa häntä valinnan vapaudella. Mahtipakettiin olemme koonneet todella monipuolisesti elämyksiä useista eri kaupungeista gourmet-, vesi- ajo-, seikkailu- sekä hemmotteluelämyksiä, jotta elämyksen antaminen olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Mahtipakettiin on koottu 50 erilaista elämystä, joista aivan jokainen löytää itselleen varmasti sopivan vaihtoehdon. Elämyksiä on niin vauhdikkaista kokemuksista rauhallisiin ja rentouttaviin hemmotteluhetkiin. Elämykset sijoittuvat monelle eri paikkakunnalle, mikä lisää vapautta lahjan saajalle. Hän saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista, juuri sen itselleen mieluisimman sinä hetkenä kun sen haluaa hyödyntää.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Mahtipaketti todella soveltuu kaikille. Mahtipaketista löytyy lahja jokaiselle, pitipä hän jännityksestä, vauhdista, hyvästä ruoasta tai hemmottelusta. Mahtipaketti on suosituin elämyspakettimme ja se varmin vaihtoehto, kun haluat antaa erilaisen lahjan ja uuden kokemuksen, muttet ole varma lahjan saajan mieltymyksistä. 

Elämyspaketin sisältö


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Usealla paikkakunnalla

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Sää

Sääolosuhteet riippuu valitsemmasta palvelusta

Lisätiedot

Lahjan saaja saa vapauden valita paketin sisältämistä vaihtoehdoista itselleen mieluisimman elämyksen. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämän ajan puitteissa lahjansaaja saa valita ja hyödyntää haluamansa elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista. Lahjapaketin sisältö voi muuttua Elämyslahjoista riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.