Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pitkä purjehdusretki Belmontilla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pitkä purjehdusretki Belmontilla

Helsinki
1 henkilöä

200 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
200 €

S/y Belmont - Astu hetkeksi Hjallis Harkimon saappaisiin

S/y Belmont on Swan 51, jonka on rakentanut maailman parhaiden purjeveneiden valmistajana tunnettu suomalainen veneveistämö Nautor vuonna 1985. Vene osallistui Hjallis Harkimon kipparoimana BOC Singlehanded -maailmanympäripurjehdukseen 1986-87. Harkimon purjehduksen jälkeen vene on varusteltu tilauspurjehdusten vaatimin mukavuuksin.

 

Mitä elämyslahja sisältää?

  • Veneen kippari kertoo ensin veneen historiasta ja opastaa turvallisuusasioissa
  • Purjeet nostetaan mahdollisimman nopeasti satamasta lähdön jälkeen kipparin ja kansimiehen opastuksella
  • Jokainen osallistuu oman halukkuutensa ja omien taitojensa mukaisesti purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen
  • Mahdollisuus nähdä Helsingin upeat rantamaisemat mereltä käsin
  • Henkilökohtaiset pelastusvarusteet löytyvät veneestä
  • Purjehdusretken kesto yhteensä 4 tuntia
  • Lähtö- ja saapumispaikka Katajanokka Helsinki

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Purjehdusretki soveltuu sekä kokeneelle purjehtijalle, joka haluaa nauttia aktiivisesta purjehtimisesta laatuveneellä että kokemattomalle henkilölle, joka haluaa nauttia turvallisesta matkasta kokeneen miehistön avustuksella. Jo lyhyenkin purjehduksen aikana kipparimme perehdyttävät mielellään asiakkaamme purjehduksen perusteisiin, kuten ohjaamiseen, purjeiden nostoon ja trimmaukseen sekä navigointiin. Toiveemme ja tavoitteemme on, että asiakkaamme osallistuvat purjehtimiseen mahdollisimman paljon – se on paras tapa saada purjehdusretkestä kaikki ilo irti. Rantautumisiin ja purjeiden nostoon kipparimme ja kansimiehemme tarvitsevat usein myös pientä apua. Halutessaan voi toki vain istua ja ihailla maisemia, henkilökunta hoitaa tarvittaessa kaiken. Purjehdus ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteiselle henkilölle.

Mitä mukaan purjehdukselle?

Lämmintä vaatetta (merellä suhteellinen lämpötila riippuu paljon tuulesta ja veden lämpötilasta, joten keskikesälläkin kannattaa varautua myös kylmyyteen), tasapohjaiset kengät tai tossut, joiden pohjan kuviointi ei ole kovin karkea (hyvillä kengillä liikkuminen sekä kannella että veneen sisätiloissa on turvallista) aurinkolasit ja päähine.

Tietoa s/y Belmontista

Keväällä 2017 s/y Belmont kävi läpi mittavan remontin, jossa muun muassa veneen tikkikansi vaihdettiin. Ääriolosuhteisiin suunnitellulla s/y Belmontilla purjehtiminen on sekä mukavaa että turvallista haastavissakin olosuhteissa. Miellyttävän matkanteon takaavat muun muassa hyvin varustettu keittiö (jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni), 2 wc:tä, suihku, TV ja stereot. S/y Belmontiin voidaan vaivattomasti majoittaa seitsemän henkilöä. Nukkumatilaa veneessä on jopa yhdeksälle henkilölle.

 

Tekniset tiedot:

• Pituus: 15.62 m
• Leveys: 4.49 m
• Syvyys: 2.7 m
• Korkeus: 22 m
• Paino: 20 tonnia
• Matkanopeus: 7- 11 solmua
• Moottori: Volvo Penta 110 hv
• Purjepinta-ala: 150 m2, spinnakkeri 242 m2
• Asiakasmäärä: 12


Vene on varustettu pelastusliiveillä, saappailla, purjehdusvaatteilla ja hanskoilla.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Säänmukainen varustus, ulkovaatetus ja matalat kengät. Merellä voi olla tuulen vuoksi viileää lämpimänäkin päivänä.

Kesto

4 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Sääolosuhteiden salliessa

Lisätiedot

Arkipäivisin klo 18-22 (viikonloppuisin ja heinäkuussa mahdollista eri aikoina). Retki järjestetään kun ilmoittautuneita on vähintään 6.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.