Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Purjehdusretki Belmontilla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Purjehdusretki Belmontilla

Helsinki
1 henkilöä

130 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
130 €

S/y Belmont – seilaa kuin Hjallis Harkimo

S/y Belmont on Swan 51, jonka on rakentanut maailman parhaiden purjeveneiden valmistajana tunnettu suomalainen veneveistämö Nautor vuonna 1985. Vene osallistui Hjallis Harkimon kipparoimana BOC Singlehanded -maailmanympäripurjehdukseen vuosina 1986–87, minkä jälkeen vene on varusteltu tilauspurjehdusten vaatimin mukavuuksin.

Mitä elämyslahja sisältää?

2,5 tuntia kestävän purjehduksen aikana kipparit perehdyttävät osallistujat purjehduksen perusteisiin, kuten ohjaamiseen, purjeiden nostoon ja trimmaukseen sekä navigointiin. Elämyksen tavoite on, että osallistujat pääsevät helposti sisälle purjehtimisen maailmaan ja ottaisivat näin elämyksestä kaiken irti. Aluksen kippari ja kansimiehet tarvitsevatkin usein pientä apua rantautumisiin ja purjeiden nostoon. Osallistujat voivat halutessaan myös vain istua kannella ja ihailla maisemia, sillä henkilökunta hoitaa kaiken niin toivottaessa. Lahjaan sisältyy kaikkiaan seuraavat edut: 

 • Aluksi kippari kertoo veneen historiasta ja opastaa turvallisuusasioissa
 • Puetaan päälle henkilökohtaiset pelastusvarusteet
 • Purjeet nostetaan mahdollisimman nopeasti satamasta lähdön jälkeen kipparin ja kansimiehen opastuksella
 • Jokainen osallistuu oman halukkuutensa ja omien taitojensa mukaisesti purjeiden käsittelyyn, navigointiin ja veneen ohjaamiseen
 • Mahdollisuus nähdä Helsingin upeat rantamaisemat mereltä käsin
 • Lähtö- ja saapumispaikka Katajanokka, Helsinki

Kenelle elämyslahja sopii?

Purjehdusretki soveltuu sekä kokeneelle purjehtijalle, joka haluaa nauttia aktiivisesta purjehtimisesta laatuveneellä, että kokemattomalle henkilölle, joka haluaa nauttia turvallisesta matkasta kokeneen miehistön avustuksella. Huomaathan, että purjehdus ei kuitenkaan sovellu liikuntarajoitteiselle henkilölle.

Mitä mukaan purjehdukselle?

Purjehdusmatkalle kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta (merellä suhteellinen lämpötila riippuu paljon tuulesta ja veden lämpötilasta, joten keskikesälläkin kannattaa varautua myös kylmyyteen), tasapohjaiset kengät tai tossut, joiden pohjan kuviointi ei ole karkea (hyvillä kengillä liikkuminen sekä kannella että veneen sisätiloissa on turvallista), aurinkolasit sekä hattu tai huivi.

Tietoa s/y Belmontista

Keväällä 2017 s/y Belmont kävi läpi mittavan remontin, jossa vaihdettiin muun muassa veneen tiikkikansi. Ääriolosuhteisiin suunnitellulla s/y Belmontilla purjehtiminen on sekä mukavaa että turvallista haastavillakin vesillä. Miellyttävän matkanteon takaavat esimerkiksi hyvin varustettu keittiö (jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni), kaksi wc:tä, suihku, TV sekä stereot. S/y Belmontilla voi majoittua jopa yhdeksän henkilöä.

Tekniset tiedot:

 • Pituus: 15,62 metriä
 • Leveys: 4,49 metriä
 • Syvyys: 2,70 metriä
 • Korkeus: 22 metriä
 • Paino: 20 tonnia
 • Matkanopeus: 7–11 solmua
 • Moottori: Volvo Penta, 110 hevosvoimaa
 • Purjepinta-ala: 150 m2, spinnakkeri 242 m2
 • Enimmäisosallistujamäärä: 12 henkilöä

Vene on varustettu pelastusliiveillä, saappailla, purjehdusvaatteilla ja hanskoilla.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Säänmukainen varustus, ulkovaatetus ja matalat kengät. Merellä voi olla tuulen vuoksi viileää lämpimänäkin päivänä.

Kesto

2,5 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Sääolosuhteiden salliessa

Lisätiedot

Arkipäivinä klo 15.00–17.30 tai 18.30–21.00. Viikonloppuisin ja heinäkuussa klo 9.00–11.30, 12.30–15.00 tai 16–19.30. Retki järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään kuusi henkilöä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.