Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Taigan suklaaelämys

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Taigan suklaaelämys

Koko Suomi
1 henkilöä

68,50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
68,50 €

Kun arktinen luonto kohtaa laatusuklaan

Taiga Chocolate on innovatiivinen makuelämys, joka vie maistajansa maagiselle seikkailulle syvälle arktiseen luontoon. Taigan kokeellinen makumaailma ja herkät visuaalit ovat saaneet inspiraationsa suomalaisen luonnon muonipuolisuudesta sekä luontomme tarjoamista terveellisistä ainesosista.

Taigan missiona on yhdistää perinteisten kotimaisista metsistä löytyvien supermarjojen lisäksi laatusuklaaseen pohjoismaisen luonnon epätyypillisempiä aineosia, kuten kalaa sekä poronrouhetta, joiden käyttö suklaassa on vähintäänkin odottamatonta. Onnellinen energia lähtee luonnosta ja sen tarjoamista puhtaista orgaanisista raaka-aineista. Tämä kaikki yhdistyy Taigan suklaissa. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Taiga Chocolate sopii poikkeuksellisista makuelämyksistä nauttivalle kuluttajalle, joka arvostaa orgaanista laatua, puhtaita raaka-aineita, visuaalista kauneutta, luonnon syvää kosketusta sekä tietenkin herkullista makua. Taiga on suunniteltu terveyssuklaaksi, joka soveltuu myös gluteenittomaan ruokavalioon. Pakettiin sisältyvät seuraavat herkut:

  • 3 x 100 gramman suklaalevyä kotimaisista marjoista valmistettua tummasuklaamakua: mustikka, puolukka ja tyrni
  • 2 x 100 gramman suklaalevyä extreme-makua: kalasuklaa ja tummasuklaa poronrouheilla
  • Kuljetus kotiovelle Matkahuollon kautta

Kenelle elämyslahja sopii?

Kertomalla vahvaa tarinaa Suomen uniikista luonnosta Taiga Chocolate sopii myös erityisen hyvin tuliaiseksi tai liikelahjaksi ulkomailla asuvalle henkilölle. Uniikkien makujen ja raaka-aineiden lisäksi visuaalinen pakkausmuotoilu kuuluu vahvasti Taigan brändiin, minkä ansiosta suklaa sopii lahjaksi henkilölle, johon haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen.

Tiesitkö?

Taiga Chocolate on gluteeniton ja maidoton suklaa, joka ei sisällä kemiallisia makuaineita. Taiga Chocolate voitti Hong Kongissa syksyllä 2018 "Outstanding Natural/Organic Product" -kisakategorian.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Koko Suomi

Lisätiedot

Pakettiin sisältyy kuljetus kotiovelle Matkahuollon kautta.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.