Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Värikuulasota kuudelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Värikuulasota kuudelle

Perttula
6 henkilöä

240 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
240 €

Värikuulasota on täydellinen elämyspaketti isolle ryhmälle

Kaksi joukkuetta taistelee lipun ryöstämisestä värikuula-asein. Taktiikka, tarkkuus, ketteryys ja tulivoima ratkaisevat värikuulasodan voittajan.

Värikuulasota on adrenaliinipaukkujen kuningas. Pelin ideana on perustaa kaksi joukkuetta jotka taistelevat vastakkain ja yrittävät ryöstää joko keskilipun tai päätyliput. Luvassa on hervotonta tulitaistelua, taktikointia, väijymistä, syöksymistä, ja kaikkia keinoja... Uhreja ei voi välttää, mutta lopulta toinen joukkue saa kuin saakin lipun vietyä.

Vauhtifarmilla on kaksi jännittävää metsämaastorataa, yksi sup-air -peltokenttä sekä aivan uusi Soviet Union -varikkorata.

Ennen pelin alkua osallistujille näytetään miten asetta käytetään ja käydään läpi turvallisuuteen liittyvät asiat. Ohjaajat valvovat myös, että peli lähtee hyvin ja turvallisesti käyntiin.
Tämä elämys sopii erittäin hyvin esimerkiksi polttarijengille tai työporukalle, jonka täytyy päästellä vähän höyryjä ulos. Jo muinaiset roomalaiset hitsasivat yhteishenkeä taistelemalla joukkueina toisiaan vastaan…

Kerää porukka kasaan ja ota tähtäimeen voitto!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Perttula

Vaatteet

Paikan päältä saa tarvittavat varusteet ja vaatteet. Ota mukaan kuntoiluun sopivat vaatteet ja lenkkarit.

Kesto

2-3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Peli sis. 300 kuulaa/hlö. Ylimääräiset kuulat 4€/100kpl tai 15€ pussi (500kpl). Vauhtifarmilla on nyt myös suihkutilat asiakkaiden vapaassa käytössä ilman lisämaksua.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.