Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Viiden ruokalajin menu ravintola Liv'ssä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Viiden ruokalajin menu ravintola Liv'ssä

Tampere

65 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
65 €

Tamperelaista laaturuokaa koko rahan edestä 

Tamperelainen ravintola Liv on pieni, tyylikäs ja viihtyisä eurooppalaiseen ruokakulttuuriin keskittyvä ruokaravintola loistavalla viinivalikoimalla, kuitenkin ruoan tapaan kohtuullisesti hinnoiteltuna. Tässä ravintolassa ja sen maukkailla illallisilla tähdätään ruokien ja juomien taidokkaaseen yhdistämiseen valmistamalla annokset tuoreista ja ammattitaidolla valituista raaka-aineista.

Liv'n ravintolatiimillä on koossa yhteensä yli 80 vuoden ravintolakokemus, josta keittiö ammentaa tamperelaisille ja muualta paikalle saapuville herkuttelijoille ruokaelämyksen rennolla ja lämpimällä palveluasenteella. Miksi tyytyä vain hyvään, kun voi käydä ruokailemassa Liv'ssä?

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjakortilla yksi henkilö pääsee nauttimaan laadukkaan viiden ruokalajin menun Tampereen keskustassa sijaitsevassa ravintola Liv'ssä. Ravintolan lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi ruokalista saa täydennystä isosta liitutaulusta, jolle Liv'n keittiömestari loihtii kauden parhaita herkkuja vuodenajan mukaisesti. Menun sisältö ei ole ehkä vielä tiedossa, mutta varmaa on, ettei lahjan saaja tule pettymään ruokailuelämykseensä kaudesta riippumatta.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahjakortti ravintola Liviin sopii hyvän ruuan ystäville, jotka arvostavat kokonaisvaltaista illalliselämystä viiden ruokalajin muodossa. Erinomainen yllätyslahja esimerkiksi omille vanhemmille, häälahjaksi tuttavapariskunnalle tai oman kullan kanssa nautittavaksi. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Ruokailun ajan

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.