Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Illallinen ravintola Tiiliholvissa

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Illallinen ravintola Tiiliholvissa

Tampere
1-4 henkilöä

50 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
50 €

Herkuttelulahjakortti ravintola Tiiliholviin

Komean jugendtalon kellari on aivan Tampereen ydinkeskustassa, vain muutama porras Kauppakadulta. Kauniissa ja tunnelmallisessa pittoreskin holvistossa arki unohtuu, tunnelma kohoaa kellariravintolan holveihin ja makuaistit aktivoituvat. Tähän kuuluu luonnollisesti ystävällisen henkilökunnan antaumuksellinen palvelu.

Kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimi valmistaa klassista ranskalaista ruokaa modernilla, pohjoismaisella vivahteella. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat joka kerta herkullisiksi makujen ilotulitukseksi - pelkästään ajatuskin tuo veden kielelle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja sopii jokaiselle herkullisen ystävälle, joka haluaa nauttia tunnelmallisesta miljööstä, kuten ystävälle, rakkaalle, äidille ja isälle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Herkuttelun ajan

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 50 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.