Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Lomaelämykset

Loma on aina toivottu irtiotto arjesta. Valikoimastamme löytyy kiinnostavia lomaelämyksiä jokaiselle: loman voit antaa lahjaksi omalle rakkaallesi, tuttavapariskunnalle, jakaa kaveriporukan kanssa tai sitten voit järjestää iloisen lomayllätyksen omalle perheellesi. Elämysten kautta lomatekemistä.

Miltä kuulostaisi vaikkapa yhden yön loma Tallinnassa, elämysviikonloppu Rokualla tai iglumajoitus? Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja yhden yön lomalle, 2-3 yön lomalle ja kylpylälomalle. Tarjoamme myös paljon tekemistä viikonlopuksi. Kun lahjoitat läheisellesi elämyslahjakortin, voit olla varma, että hän yllättyy iloisesti.

Selaa kategorioita
Näytetään: 220
Elämyksiä nähty 60 / 220

Lomaelämys on aina toivottu lahja

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee lyhyen irtioton ja akkujen latailua? Anna hänelle lahjaksi lomaelämys, jonka avulla hän pääsee rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet. Valikoimastamme löydät lomaelämyksiä aina kylpylälomista viikonloppulomiin.

Lomaelämyksiä jokaiseen makuun

Olipa toiveissa sitten viikonloppuloma lähellä tai romantiikkaloma hieman kauempana, löydät taatusti sopivan lomaelämyksen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jokainen valikoimastamme löytyvä lomaelämys tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua. Joten mikset hemmottelisi itseäsi, kumppaniasi, ystävääsi tai perhettäsi uskomattomalla lomaelämyksellä? Jokainen meistä ansaitsee tauon arjen kiireistä!

Monipuolisia lomaelämyksiä

Valikoimastamme löydät lähes 100 erilaista lomaelämystä. Jos haluat etsiä majoituselämyksiä tarkemmin, selaa alakategorioitamme: yhden yön loma, loma 2-3 yötä ja kylpyläloma.

Lomaelämys lahjaksi läheiselle

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Tallink Spa -romantiikkapaketti, irtiotto pienen matkan päässä arjesta, telttailu puussa tai romantiikkapaketti L’Ermitage hotellissa? Selaa lomaelämyksiämme ja valitse sopiva elämys läheisellesi. Muista myös ainutlaatuiset iglumajoitukset!