Tykypäivä

Etsitkö ideoita tykypäivään? Tästä kategoriasta löytyy ideoita työntekijöiden työkyvyn ylläpitoon ja terveyden edistämiseen. Jos tarvitset neuvoa tai opastusta tykypäivän suunnittelussa, ole yhteydessä suoraan yritysmyyntiimme. Katso myös Virkistyspäivä Uusimaa ja Tiimipäiväideoita.

Selaa kategorioita
Näytetään: 345
Elämyksiä nähty 60 / 345
Jos etsit ideoita tykypäivään, saavuit oikeaan paikkaan! Me autamme sinua järjestämään mieleenpainuvan tykypäivän. Jokainen työporukka kaipaa silloin tällöin aktiivista tekemistä työntekijöiden työkyvyn ylläpidon ja terveyden edistämisen tueksi tykypäivän muodossa. Mitä sinun työntekijäsi tuumaisivat elämyksellisestä tykypäivästä: esimerkiksi Ajanhallinnasta ajansallintaan -koulutuksesta, kuplafutiksesta, rentoutuskellunnasta tai teemaistelusta?

Löydät tästä kategoriasta tykypäivään soveltuvia aktiviteetteja niin rauhallisesta tekemisestä nauttiville kuin myös extremen ystäville. Perinteiseen virkistyspäivään sisältyy usein ruokailu yhdessä koko työporukan kanssa. Makunystyröitä hemmotteleva ruokaelämys yhdistettynä hauskaan aktiviteettiin on tykypäiväidea vailla vertaa. Selaa tykypäiväideoita tästä kategoriasta ja ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua onnistuneen tykypäivän suunnittelussa.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.