Kylpyläloma

Kylpyläloma on rentouttava irtiotto arjesta. Kylpyläloma itselle tai lahjaksi, kuulostaako ihanalta ajatukselta? Rentouttava viikonloppu kylpylässä on varma lahjavalinta ystäväpariskunnalle, mutta myös hyvä idea itselle ja puolisolle tai vaikkapa koko perheelle. Kylpylälomaan voi hyvin yhdistää myös pienen ulkomaan matkan, sillä Elämyslahjoilta löytyy kylpyläpaketteja myös Tallinnasta. 
Selaa kategorioita
Oletko sinä tai läheisesi ansaitun kylpyläloman tarpeessa? Kaipaatko kumppanisi kanssa rentoutumista, hemmottelua ja kauneushoitoja? Suositut kylpylälomamme tarjoavat kaipaamaasi virkistystä ja rentoutumista. Jos etsit kylpylälomia ilman painetta siitä, että sinun tarvitsisi matkustaa kauas pitkän matkan päähän päästäksesi lomalle, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme useita kylpylälomavaihtoehtoja Suomessa ja Virossa. Valittavanasi on paljon kylpylälomia, jotka sopivat hyvin lahjaksi sekä pariskunnille, perheille että ystävyksille. Sopivan kylpyläloman löytäminen lahjaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tunnet olosi taatusti mukavaksi ja rentoutuneeksi kylpyläloman jälkeen. Uskomattomat hemmotteluhoidot ja rauhallinen ympäristö tekevät kylpylälomasta arvokkaan. Kylpyläloman jokaisesta hetkestä löytyy ripaus ylellisyyttä: erilaiset saunat, laaja allasosasto, hemmotteluhoidot ja makunautinnot ravintolassa. Ei ole olemassa parempaa tapaa rentoutua kuin loma kylpylässä. Ateriat ovat tärkeä osa onnistunutta kylpylälomaa. Aloita päivä herkullisella aamiaisella, nautiskele huippuluokan lounasta ja viimeistele päivä romanttisella illallisella. Lähde nauttimaan minilomasta kylpylään!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.