Lomamatkat ulkomaille

Lomamatkat tarjoavat toivottua vaihtelua arkeen

Elämyslahjat tarjoaa myös aktiivisia lomamatkoja ulkomaille. Meiltä löytyvät elämykset voi kätevästi yhdistää vaikkapa viikonloppumatkaan. Huom! Paketit eivät sisällä lentoja.

Matkailu avartaa maailmankuvaa

"Matkailu avartaa" on ehkä hieman kliseinen sanonta, mutta siitä huolimatta totta. Usein kuitenkin paikanpäällä ongelmaksi kohoaa kysymys: "Mitä tehdä täällä?" Vieraassa paikassa matkaileva ei välttämättä tunne kaikkia paikallisia mahdollisuuksia. Tällöin voi joutua viettämään tylsää rantalomaa, vaikka haluaisikin aktiiviloman. Me voimme toivottavasti auttaa sinua välttämään tylsän lomamatkan. Aina ei tarvitse kiertää ainoastaan perinteisiä turistinähtävyyksiä, joissa joutuu jatkuvasti jonottamaan ja odottamaan omaa vuoroaan. ElämysLahjojen kautta voit tehdä pieniä suunnitelmia lomasi yhteyteen. Näin voit samalla nähdä uusia paikkoja ja kokea uusia elämyksiä, nämä kaksi asiaa toimivat vahvasti yhdessä.

Minkälaisia lomailuvaihtoehtoja tarjoamme?

Elämyslahjat ei tarjoa suoraan lomamatkoja, vaan lomalla tehtäviä aktiviteetteja. Kauttamme voit varata lomatekemistä useammassa eri maassa. Sisaryrityksemme toimivat tällä hetkellä kahdeksassa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Meksikossa. Kauttamme voit ostaa elämyksiä myös näistä maista - löydät paikalliset verkkokaupat sivun alareunan linkeistä. Voimme halutessasi välittää kyselysi paikalliselle tiimille, ole siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme: info@elamyslahjat.fi

Selaa kategorioita
Näytetään: 83
Elämyksiä nähty 60 / 83