Rallielämykset

Ralli on monelle suomalaiselle tuttu autourheilulaji! Tästä kategoriasta löydät täydellisen lahjan vauhdista nauttivalle ja autourheilusta kiinnostuneelle. Rallielämyksissä pääsee kokemaan vauhdin huuman turvallisesti, eikä kokemusta lajista tarvitse olla.

Hieman aremmalle kuskille hyvä vaihtoehto lahjaksi on rallikyyditys, jossa hän pääsee pelkääjän paikalta nauttimaan vauhdista soratiellä. Varmemmalle kuskille on hauska lahja päästä itse rattiin kokeilemaan omia rajojaan ralliradalla. Näissä elämyksissä pääsee taatusti kokemaan suomalaisten huippurallikuskien tuntemuksia! Katso myös kaikki ajoelämykset.

Selaa kategorioita
Näytetään: 11
Ralli on suomalaisen autourheilun kansallislaji! Oletko joskus unelmoinut ajavasi jonain päivänä oikealla ralliautolla? Lopeta unelmointi ja lähde kokeilemaan millaista ajo aidolla ralliautolla Suomen sorateillä on! On aika vetää haalarit niskaan, istahtaa ralliautoon, laittaa vyö kireälle ja aloittaa mahtava ajoelämys! Etsitpä sitten jännittäviä rallikokemuksia lahjaksi läheisellesi, hemmotteluksi itsellesi tai yhdessä ystävien kanssa koettavaksi aktiviteetiksi, olet tullut oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät parhaimmat rallielämykset koko Suomesta. Avoin rallikokeilupäivä, rallycross-tutustumisajo, crosskart-ajopäivä ja rallikyyditys ovat suosituimpia rallielämyksiämme. Minkä näistä sinä valitset?