Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Avoin rallikokeilupäivä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Avoin rallikokeilupäivä

Akaa
1 henkilöä

190 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
190 €

Aito rallikokemus keskellä suomalaista maalaismaisemaa

Aidon ralliauton ajaminen ja kisaan osallistuminen on kasvanut monen suomalaisen unelmaksi heti pikkulapsesta alkaen. Meidän tavoitteenamme on täyttää unelmia, ja tämän lahjan saaja pääseekin Akaan vauhtipuistolle kurvailemaan rallycross-varusteisilla Ford Sierroilla. Mukaan kuhunkin kisaan otetaan 12 kilpailijaa mittelemään palkintopallisijoista kuoharisuihkun kasteessa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Ohjeiden läpikäynnin jälkeen vedetään haalarit niskaan, kypärä päähän ja vyöt kireälle, niin mahtava kokemus voi alkaa. Ensin ajetaan lämmittelykierrokset, jota seuraa sitten kahden erikoiskokeen miniralli. Kaikkiaan rallielämykseen sisältyy seuraavat edut:

  • 2 tunnin kestoinen rallikokeilu Akaan vauhtipuistolla
  • Ohjeistus ajoon ja kisailuun, ajohaalarit ja -kypärä
  • Autojen liikennevakuutus
  • Lämmittelyajot
  • Kolmivaiheinen rallikisa muita osallistujia vastaan

Kenelle elämyslahja sopii?

Rallikisa on mahtava lahja vaikkapa sille ikuiselle pikkupojalle, joka päristelee vieläkin pikkuautoilla työpöytänsä ääressä. Lahjan saajalla ei tarvitse olla autourheilutaustaa. Radan varteen voi ottaa mukaan haluamansa määrän kannatusjoukkoja. Rallikokeilu sopiikin mainiosti polttari- ja synttärilahjaksi.

Rallikokeilu oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa.
Lue elämystestaajien kokemukset!

Myös blogistamme löytyy elämystestaajamme fiilikset!

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Akaa

Vaatteet

Varustuksena osallistuja tarvitsee vain rohkean mielen ja rennon vaatetuksen. Tarvittavat turvavarusteet ja opastus annetaan tiimin toimesta.

Kesto

2 tuntia. Palvelu toteutetaan erikseen sovittavana ajankohtana. Ajankohtaan voi vaikuttaa radan käyttömahdollisuudet.

Osallistujat

Kamerat mukaan!

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Autourheilussa osallistujille on aina voimassa nollatoleranssi alkoholin suhteen. Omavastuu ajossa 600 €, suostumus allekirjoitetaan paikan päällä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Niko

Jokaisella Suomalaisella virtaa mielestäni hiukan suonissaan ralliverta. Mutta silti pohdin ennen kytkimen nostoa, kuinka minulta sujuisi ratin kääntäminen tosipaikan tullen? Ensin rataan pääsi tutustumaan etukäteen, jotta kurvit tulisivat edes hieman tutuiksi, kun vauhtia lopulta lisättiin. Aluksi tuntui, että ratti ei kääntynyt sitten millään, mutta lopulta haastavimmatkin mutkat menivät läpi suorastaan lentäen! Vieressä istuneen kartturin ohjeet menivät suurimmaksi osin täysin ohi, kun vauhdin hurma vei keskittymiskyvyn lähes täysin.

 

Autosta ulos tullessa olivat fiilikset katossa. Kädet hieman tärisivät raivokkaasta ratin pitelystä, mikä mielestäni kuuluu asiaan. Lisäksi turvallinen ympäristö varmisti, että ajosta pystyi nauttimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Autourheilusta kiinnostuneille, ei vaadi lisenssiä tai taustaa
• Muutaman tunnin ajeluun kuuluu sekä lämmittely että kisa
• Pääsee toden teolla testaamaan omat rallitaidot


Asiakkaiden mielipiteet (4)

Osku

Rallielämys Ford Sierralla oli hauska tapahtuma! Vetäjät olivat symppiksiä ja homma toimi kuten piti. :)

Pasi Pirtinaho

Ajokokeilu oli elämää suurempi kokemus asiantuntevalla järjestäjä porukalla

Matti Kupias

Aivan loistavaa, sain 3h rallikokeilun hyvinkäälle 30v lahjaksi. Etukäteen yhteydenpito järjestäjään toimi todella hyvin, ajo oli helppo varata sähköpostilla ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja koin itseni tervetulleeksi ajamaan 1st Time Racingille. Myös pari päivää ennen ajoa meille lähetetty info sähköpostilla selkeytti päivän kulkua. Paikan päällä ilmoittautuminen oli alkuun hieman sekavaa - kahviossa sisällä ja ulkona parveili kymmenittäin ihmisiä muttei yhtään henkilökuntaa tai henkilöä kuka selkeästi ottaa vastaan ajamaan saapuvat. Viimein oikeat henkilöt löytyivät ja saatiin nimet paperiin, ja siitä eteenpäin oli taas hyvää palvelua. Kahvion vapaa käyttömahdollisuus oli tosi hyvä lisä. Kiitos siitä! Ajo itsessään oli hyvin pitkälti odotetunlaista, tosin sateen liukkaudesta johtuen nopeudet jäivät valitettavan pieniksi.. ;D Ja totta kai olisin halunnut ajaa vielä pidempäänkin, mutta nykyinen kesto oli tapahtuman kokonaiskesto huomioon ottaen ihan ok. Lopussa finaalien selostus megafonilla loi mukavaa kisatunnelmaa, vaikkakin se oli niin hiljaisella ettei aivan saanut kaikesta selvää. Ja nappihomma oli voittajien pokaalit sekä skumpan ruiskuttamiset. Iso plussa myös holittomasta valinnasta - autoilijatkin saivat ruiskia! Jäin oikeastaan kaipaamaan ohjatumpaa "odotteluaikaa", eli alkuun selkeämpi ilmoittautumistiski/-henkilö ja ajovuoroaan odottaville enemmän infoa esim. mikä ryhmä ajaa nyt, kuka seuraavaksi tai tulostaulu tms jotta kaikki pysyvät kartalla missä mennään. Reaaliaikainen scorecard voisi myös nostattaa kilpailuhenkeä lopun finaaleita ajatellen.

Matti Järvinen

Lahjan lunastus sujui todella helposti ja tuote vastasi myytyä kuvausta.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.