Ratsastus

Jännittävien elämyslahjojen joukosta löytyy lahjoja myös hevosharrastajille. Elämykset ratsastustunneista pieniin ratsastusretkiin soveltuvat lahjaksi kaverille tai vaikka pienelle kaveriporukalle. Valittavanasi ovat esimerkiksi ratsastuskurssi ja ratsastusvaellus. Ei muuta kun ratsaille!
Selaa kategorioita
Näytetään: 38

Ratsastuselämyksiä jokaiselle

Nouse ylös satulaan, seuraa polkua ja astu ratsastuksen ja hevosten maailmaan! Saat ratsastaa rauhallisten laaksojen yli, seurata viehättäviä polkuja metsässä, kokeilla hiihtoratsastusta tai laukata hiekkarannalla.

Ratsastus lahjaksi

I-ha-haa! Valikoimastamme löytyy useita erilaisia ratsastuselämyksiä sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille, niin ratsastuskursseja, -tunteja kuin -vaelluksiakin. Tältä sivulta löydät yli 40 elämystä hevosharrastajille. Hemmottele itseäsi tai läheistäsi Elämyslahjojen ratsastuselämyksellä jo tänään!

Suosituimmat ratsastuselämykset

Suosituimpia ratsastuselämyksiä valikoimassamme ovat ratsastuskurssi, kärryajelu ravihevosella ja rekiretki. Löydät taatusti sopivan heppaelämyksen valikoimastamme läheisellesi. Jos etsit lahjaa lapselle, heppamainen puuhapäivä tai ponien hoito- ja käsittelykurssi on suosittu valinta nuorelle heppafanille.