Seikkailupuistot

Seikkailupuistot tuovat luonnonläheiset seikkailuelämykset lähelle kaupunkien keskustaa. Ne tarjoavat riittävästi haasteita kaikenikäisille ja kokoisille seikkailijoille. Vaijeriliu'ut, erilaiset kiikkerät alustat ja kiipeilytehtävät
takaavat seikkailunautinnon turvallisuudesta tinkimättä. Seikkailupuistoille ominaisella tavalla kiipeilytehtävät ja esteet suoritetaan omaan tahtiin ja itsenäisesti. Seikkailupuisto sopiikin elämyksenä kaikenikäisille. Lue, kun Elämyslahjat kävi testaamassa
 Flowpark-elämystä
Selaa kategorioita
Näytetään: 21
Liidä, keinu ja kiipeile jännittävillä seikkailupuiston radoilla. Seikkailupuistossa vietät jännittävän päivän puihin rakennetuilla radoilla kiipeillen. Elämys seikkailupuistossa taltuttaa suurimmankin adrenaliinin nälän! Liidä ilmassa ja koe lentämisen tunne erilaisissa vaijeriliuissa, suorita kiipeilytehtäviä yläilmoissa ja nauti köyden varassa seikkailusta. Nopea, hauska ja innostava lahjaidea kaikille iästä riippumatta. Tätä elämystä lahjan saaja ei koskaan unohda!

Tästä kategoriasta löydät lähes 20 erilaista elämystä seikkailupuistossa. Valikoimastamme löytyy kiipeilyelämyksiä ympäri Suomen: Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Lappeenrannassa. Löydät valikoimastamme sopivia kiipeilyelämyksiä myös perheen pienimmille matalammilla seikkailuradoilla. Tarjoamme vaihtoehtoja myös perheille ja suuremmille ryhmille. Valitse sopiva seikkailuelämys ja lähde nauttimaan kiipeilystä!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.