5 joululahjaa miehille 2019

On aina yhtä vaikeaa valita mieleinen joululahja miehelle, jolla on jo kaikki tarvitsemansa. Olet ehkä kuullut tämän ennenkin, mutta mitä jos antaisit tänä vuonna lahjaksi jotain… erilaista? Jotain, mikä ei tunnu paketissa pehmeältä eikä rapise samalla tavalla kuin se viime vuoden suklaarasia. Kyllä vain, puhumme elämyksistä – niistä kokemuksista, joita vielä vanhoina kiikkutuolissa muistelemme hartaudella.

Ja vaikka joulun alla olisi miten kiire, voit luottaa Elämyslahjojen olevan aina nopea ja luotettava vaihtoehto: meiltä eivät e-lahjakortit lopu kesken ja tilaamiseen menee vain muutamia minuutteja tilatessasi joululahjat netistä suoraan sähköpostitse.

Tähän artikkeliin listasimme viisi elämystä eri hintaluokissa ja erilaisten aktiviteettien parissa, joiden uskomme lämmittävän suomalaisen miehen sydäntä. Katso kaikki alta:

Rush Finland

Eikö läheisesi meinaa pysyä aloillaan? Rush Finlandissa hän pääsee purkamaan energiansa ja suorittamaan hyppyjä Suomen parhaassa trampoliiniparatiisissa. Hallissa on jopa 2 800 neliömetrin edestä hypittävää ja seikkailtavaa, joten kerralla ei pääse kyllästymään. Takuuvarma valinta joululahjaksi urheilusta ja uusista lajeista pitävälle miehelle.

Panimovierailu

Laatuoluen ystävät hihkaisevat onnesta tämän lahjan saadessaan. Vierailulla tutustutaan Stadin Panimon toimintaan ja käsityöläisoluiden maistuvaan maailmaan. Tuotantotilojen kiertämisen lisäksi valmiita mallaksisia pääsee nauttimaan panimobaarin tiskillä. Panimovierailu on loistava joululahjaidea esimerkiksi oluesta nauttiville veljeksille.

Avoin rallikokeilupäivä

Moni moottoriurheilun ystävä haaveilee (ainakin salaa) hyppäävänsä joskus aidon kilpa-auton rattiin ja näyttävänsä muille, kuinka sitä autoa pitäisi ajaa. Nyt voit tarjota läheisellesi tilaisuuden siirtyä sanoista tekoihin ja astua ralliauton rattiin sekä ottamaan muista kisailijoista mittaa suomalaisella ralliradalla.

Virtuaalipeliluola

Peliteknologia kehittyy hurjaa vauhtia, ja modernissa virtuaalipeliluolassa vierailu onkin täydellinen lahja uudesta teknologiasta ja pelaamisesta kiinnostuneelle miehelle. Tässä elämyksessä ei ole kyse ihan tavallisesta VR-elämyksestä, sillä osallistujat pääsevät myös liikkumaan pelimaailmassa vapaasti erityisen juoksumaton ja tukikaiteiden auttamana.

Panssarivaunuajelu

Aikuisiän saapuessa moni meistä on unohtanut lapsuuden villit unelmat, jotka tuntuvat nyt liian vaikeilta tai jopa mahdottomilta saavuttaa. Sen vuoksi meidän onkin hyvä muistuttaa toisiamme nuoruuden unelmista ja kaivaa läheistemme lapsenomainen innostus taas esiin. Ja mikä siihen toimisikaan paremmin kuin panssarivaunuajelu? Tässä se nyt nimittäin on, tosimiehen joululahja.