Rush Finland

Aktiivista tekemistä itselle tai porukalle! Rush trampoliinipuistosta löytyy aktiviteetteja ja lähes 100 trampoliinia, jotka sopivat niin ajanvietteeksi, hurvitteluun kuin tavoitteelliseksi treenielämykseksikin. Puisto sopii kaikenikäisille ja -tasoisille vauhtipäille. Haasta kaverit, perhe tai työporukka mukaan dodgeball peliin trampoliineilla!
Selaa kategorioita

Hyppien kohti uusia kokemuksia

Rush Helsinki on Pohjoismaiden ensimmäinen trampoliinipuisto, joka avasi ovensa 2016 Helsingin Pitäjänmäkeen Valimon juna-aseman tuntumaan. Rush Helsinkiin onkin erinomaiset kulkuyhteydet niin junalla kuin bussillakin ja puiston edustalla on suuri parkkipaikka. Elämyslahjojen Rush lahjakorteilla yksi tai useampi henkilö pääsee kokemaan trampoliinipuiston tarjoamat hien pintaan nostavat aktiviteetit. Rush Helsingistä löytyy trampoliinialueen lisäksi pukutilat, lukolliset kaapit tavaroiden säilytykseen hyppyvuoron ajaksi sekä kahvila. Puistosta löytyy kulkemiseen hissejä/luiskia sekä esteettömät WC-tilat. Trampoliinialueella on portaita ja patjoja haittaamassa kulkua, joten liikuntarajoitteinen tarvitsee henkilökohtaista apua. Vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsylipun trampoliinialueelle EU:n Vammaiskortilla tai muulla asiakirjalla/selvityksellä.

Vauhtia arkeen ympäri vuoden Pitäjänmäessä

Rush elämykset sopivat kaikenikäisille- ja tasoisille hyppijöille. Lahjakortilla trampoliinipuistoon saa pääsyn puiston trampoliineille sekä kaikkiin sen tarjoamiin aktiviteetteihin jopa 1,5h ajaksi. Puiston aktiviteetteihin kuuluu mm. dodgeball-areena, foampit, lazer maze ja paljon muuta! Trampoliinialueelta löytyy tietysti myös lähes 50 yhteenkiinnitettyä trampoliinia, joilla pääsee hyppimään mielinmäärin. Elämyksiin sisältyy turvallisuusohjeistus ennen trampoliinialueelle siirtymistä, jotta voidaan varmistaa hyppyvuoroon osallistujille hauska ja mieleenpainuva kokemus turvallisessa ympäristössä. Trampoliinialueelle pääsy edellyttää trampoliinisukkien käyttöä, joita on mahdollista ostaa puistosta paikan päältä. Trampoliinisukat eivät kuulu elämysten hintaan, vaan tulee ostaa erikseen. Rush Helsingin tiloista löytyy myös kahvila, jossa 6-8-vuotiaan valvoja voi odottaa. 0-5-vuotiaalla lapsella tulee olla hyppylipun ostanut trampoliinisukilla varustettu valvoja mukana trampoliinialueella. Valvojan tulee olla vähintään 15-vuotias. Painoraja trampoliineille on 110kg.

Tekemistä kaikille vauvasta vaariin!

Elämyslahjojen Rush Helsingin lahjakorteilla lahjansaaja pääsee nauttimaan oikeasta trampoliini taivaasta yksin tai kaverin kanssa. Perheen pienimmille pomppuhirmuille on varattu oma hyppyvuoro, nimittäin Naperopomppu. Naperopompun aikana puistoon pääsee 0-6-vuotiaat ja heidän valvojansa. Puistossa järjestetään myös hohtohyppyjä, jolloin trampoliinialueella tulee esiin UV-valot, musiikkia ja discopallo!

Trampoliinien ihmemaa

Rush Helsinki ei jätä yhtäkään pomppijaa kylmäksi! Elämyksen aikana nousee varmasti hiki pintaan ja hymy korviin. Haasta sisäinen akrobaattisi ja kokeile tehdä voltti vaahtokumimonttuun. Tämä jokaisen lapsen paratiisi houkuttelee myös aikuiset hyppijät pitämään hauskaa puiston lähes 100 trampoliinin sekaan. Voit olla varma, että kerran käytyäsi haluat Rush Helsinkiin uudestaan!