Mil-safarit

Oletko innokas kuski, joka etsii vaihtelua arjen ruuhkissa ajoon tai muuten vain innostunut ajoneuvoista, joita ei pääse joka päivä ajamaan? Jos vastaus on kyllä Mil-Safarit on elämys juuri sinulle. Pornaisten sotilasajoneuvo tukikohdasta löytyy yli 60 sotilasajoneuvoa, joilla ajelu ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Hyppää siis panssarivaunun kyytiin ja koe, kuinka 50 tonnia painava kone kuljettaa sinua kohti Pornaisten maastoa ja unohtumatonta päivää!
Selaa kategorioita

Erilainen safari

Safari sanasta tulee yleensä mieleen ajelu luonnonpuistoissa. Mil-Safarit on kuitenkin päättänyt tehdä safarista hyvin erilaisen. Pornaisten sotilasajoneuvo tukikohdasta löydät yli 60 erilaista ajoneuvoa, joihin kuuluu niin taistelupanssarivaunuja kuin kuorma-autoja, joita on ennen käytetty sotilaskäyttöön. Mil-Safarit on toiminut vuodesta 2006 ja nykyinen toimipiste sijaitsee Pornaisissa vanhalla maatilalla. Safari on mahdollista järjestää jopa 70 ihmiselle, joten safari sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi isommalle työporukalle. Saapuessasi paikan päälle voit valita ajoneuvoksesi panssarivaunun tai vaikka entisen sotilaspoliisi auton. Safari toteutetaan maatilan läheisessä maastossa, joka sopii täydellisesti erilaisten ajoneuvojen testaamiseen. Täysin kylmiltään ei ajoneuvon rattiin tarvitse hypätä, sillä ryhmä saa asiaankuuluvan koulutuksen ajoneuvoon, jotta elämys pystytään toteuttaa turvallisesti ja niin, että ajaja saa päivästä mahdollisimman paljon irti.

Taistoon

Mil-Safareilta löytyy useita vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Haluat sitten päästä ajelemaan isommalla tai pienemmällä porukalla ja on ajoneuvosi sitten panssarivaunu tai kuorma-auto, Mil-Safarit varmistaa, että pääset kokemaan unohtumattoman päivän. Panssarivaunu Safari sisältää turvallisuuskoulutuksen, kahvia ja sämpylän sekä asianmukaisen vaatetuksen maastokuvioitujen vaateiden muodossa ennen rattiin hyppäämistä. Lisäksi pääset tutustumaan kaikkiin ajoneuvoihin ja saat mahtavan opastetun kierroksen, joka sisältää myös palan Suomalaista elokuvahistoriaa, sillä esillä on ajoneuvoja, jotka ovat tuttuja esimerkiksi tuntemattomasta sotilaasta. Safarin kokonaiskesto on noin kolme tuntia, jonka aikana pääset ajamaan valitsemallasi vaunulla viisi kilometriä ja edellä mainittu oheistoiminta. Jos haluat nopeamman kokemuksen, panssaritunti on sinulle. Nimensä mukaan elämys kestää tunnin. Panssarivaunulla ajamisen lisäksi, sillä on myös mahdollista ampua värikuulia.

Pala historiaa

Kun panssarivaunut hyökyivät taistelukentille ensimmäisessä maailmansodassa, jättivät ne pysyvän vaikutuksen koko maailmanhistoriaan. Sittemmin, niistä on tullu pysyvä osa jokaisen armeijan kalustoa ja niiden ympärille perustuu lähes kaikki jalkaväen toiminta. Mil-Safarit tarjoaa tavan tallaajalle ainutlaatuisen tavan tutustua näihin uljaisiin ajoneuvoihin. Safarilla pääset itse ajamaan sekä ampumaan yhdellä vaunulla ja tutustumaan kymmeniin muihin. 1-12 henkilölle tarkoitettu panssarivaunu safari on ehdottomasti suosituin elämys, sillä se tarjoaa kokonais laatuisen kuvan niin vaunujen historiaan, kuin toimintaankin.

Pornaisten safari

Nyt jos koskaan, on sinulla ainutlaatuinen mahdollisuus tulla esimerkiksi muistelemaan armeija aikojasi, tai muuten vaan kokeilla erilaista ajoneuvoa, jota ei muualla pääse kokemaan. Mil-Safarit on erikoistunut panssari ajoihin ja varmistaa, että sinulla on unohtumaton päivä ajoneuvojen parissa. Tule siis Pornaisten sotilasajoneuvo tukikohtaan, valitse mieleisesi ajoneuvo ja koe, kuinka valtava kone liikkuu alapuolella. Kiva päivä maastossa odottaa sinua, joten nähdään pian!