Hyvä minä! – Lahjaideat minulle itselleni

lahja itselle

Olemme tottuneet antamaan lahjoja ystävillemme ja perheellemme, mutta on aivan yhtä tärkeää palkita ja juhlistaa meitä itseämme. Auta itseäsi jaksamaan arjen keskellä pitämällä huolta itsestäsi. Tähän blogiin on kerätty elämyksiä, joilla voit muistaa itseäsi ja tarjota tauon hektisestä arjesta. 

Uusia taitoja oppimaan

Monet meistä pohdiskelevat usein, kuinka olisi siistiä osata eri asioita. Jätä taakse pelkkä taidoista haaveilu ja lähde tavoittelemaan taitoa. Löydä sisäinen laulajasi Vapaasti virtaava ääni -laulukurssilla ja yllätä läheisesi upeilla laulutaidoillasi! Opettele erilaisia laulutekniikoita ja opi käyttämään ääntäsi täysin uudella tavalla.

Mikäli etsinnässä on ollut uusi harrastus voisi Shufflauksen ensikertalaiset -kurssi olla hyvä paikka aloittaa. Shuffle-tanssi on hauska ja tehokas liikuntamuoto. Kurssi on sopiva ensikertalaisille, eli aiempaa tanssitaustaa ei tarvita! 

Huomio sushin ystävät! Anna itsellesi lahjaksi sushikurssi ja opi valmistamaan näitä herkullisia japanilaisia makupaloja itse. Kurssilla pääset tekemään makeja ja nigirejä keittiömestarin opastuksella ja mikä parasta; tehdyt sushit syödään kurssin päätteeksi. Tämä maukas ja monipuolinen kurssi hivelee makuhermojasi ja avaa paljon uusia mahdollisuuksia kotikeittiöön!

Olet viime vuosina saattanut törmätä sosiaalisessa mediassa värianalyysiin. Tällä jatkuvasti suosiota keräävällä palvelulla on tarkoituksena selvittää, mitkä värit sopivat parhaiten omien piirteiden kanssa. Nyt värianalyysi on mahdollista järjestää etänä Pitkän matkan värianalyysin avulla. Löydä omat värisi ja ota askel kohti uutta pukeutumisen maailmaa. Värianalyysi on erinomainen tapa tutustua sinuun itseesi vähän paremmin. 

Hemmottelu ja itsestä huolehtiminen

On tärkeää, että tiedostamme itse, kuinka hyvin pärjäämme kiireisessä yhteiskunnassa. Loistava tapa tähän on palkita itsesi hemmotteluhoidoilla. Hemmotteluhoidot ovat sekä hyvä tapa palkita itsesi, että erinomainen tapa ylläpitää omaa hyvinvointia ja jaksamista. Usean ihmisen arki on erittäin hektistä ja monilta jää helposti taukojen pitäminen välistä.

Anna itsellesi hetki pysähtyä ja vain olla omien ajatustesi kanssa rentoutuskellunnan avulla. Kelluntatankissa on mahdollista saavuttaa täydellinen rentoutumisen tila ja vapautua painovoimasta. Rentoutuskellunnan aikana aivot ja keho saavat tauon ulkoisilta ärsykkeiltä ja mieli vaipuu meditatiiviseen tilaan. Rentoutuskellunnan aikana kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua – ja ovat täten erinomainen ja tehokas tapa palautua arjen kiireestä sekä pitää huolta omasta hyvinvoinnista. 

Jos työskentelet paljon istualtaan, voi kehossasi olla lukuisia jännitteitä ja lihasjumeja. Hieronta on varma tapa helpottaa oloa ja rentoutua ammattilaisen hieroessa jännitykset pois lihaksista. Palkitse itsesi pitkän viikon jälkeen Tehohieronnalla ja kiitä omaa kehoasi sen kyvystä jaksaa. Hieronta on myös loistava tapa nopeuttaa palautumista ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. 

Kasvohoidot ovat perinteinen tapa rentoutua ja ottaa aikaa itselle. Kasvohoitoja on useita erilaisia ja jokaisessa keskitytään eri asioihin. Kasvohoito on rentouttava kokemus ja jättää freesin olon kasvoille. Kirkasta kasvojasi ja yleisilmettä ihon hiilikuorinalla. Kivuton ja tehokas laserhoito puhdistaa kasvojen ihoa poistamalla kuolleita ihosoluja, epäpuhtauksia ja rasvaa syvältä ihokudoksista. Hoito sopii kaikenlaisille ihmisille ihotyypistä tai sukupuolesta riippumatta. 

Suomalainen saunakulttuuri on uniikki ja iso osa suomalaista identiteettiä. Anna itsellesi lahjaksi rauhallinen ja hiljainen hetki Sipoonjoen perinnesaunan hiljaisella saunavuorolla. Hiljainen saunavuoro kestää kolme tuntia, jonka aikana virkistysalue on myös käytettävissäsi. Saunominen on erittäin hyväksi terveydelle ja tarjoaa hetkellisen paon arjen kiireestä ja metelistä. 

Rauhaa Suomen luonnosta

”Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt”. Lähde Suomen luontoon ja näe karhuja niiden luonnollisessa elinympäristössä Karhujen iltakatselu -elämyksessä. Karhut eivät usein lähesty ihmistä, joten niiden näkeminen luonnossa on harvinaista herkkua. Karhujen iltakatselussa pääset näkemään suurpedon turvallisesti luonnossa.

Katselu tapahtuu erillisestä katselurakennuksesta, jonka ansiosta karhut saavat olla vapaasti omassa elinympäristössään ilman, että katselijat häiritsevät niitä – samalla varmistetaan myös ihmisten turvallisuus katselun aikana. Anna itsellesi lahjaksi unohtumaton kokemus. Tämän lähemmäksi Suomen luontoa et pääse!

Uusia kokemuksia ja adrenaliinia

Mitä jos antaisit itsellesi lahjaksi mahdollisuuden ylittää itsesi? Tandemlaskuvarjohyppy ja kuvaus antaa sinulle tilaisuuden kokea jotain uutta ja jännittävää – ja mikä parasta, saat hypystä videon, josta voit elää uudelleen hetken, jona ylitit itsesi. Vapaapudotus, upeita maisemia ja unohtumaton muisto, mikä voisi olla parempaa? Koulutettu tandemhyppymestari pitää huolen turvallisuudestasi, joten voit suorittaa hypyn rauhallisin mielin hänen tuellaan. Palkitse itsesi tällä ainutlaatuisella kokemuksella!

Anna itsellesi lahjaksi vauhtia täynnä oleva elämys ja haasta kaverisi kilpailuun karting-radalla. Valikoimastamme löytyy myös aktiviteetti, joka ei ole mikä tahansa mikroautoilu, sillä kyseessä on icekarting. Tunne vauhdin todellinen voima jäisellä radalla ja anna itsellesi mahdollisuus päästellä höyryjä toden teolla. Herätä sisäinen rallikuskisi ja haasta kaverisi kisaan. Paras kuski voittakoon!

Kiitos minä – parhaat lahjat juuri minulle

Kaipasit sitten hemmottelua, aktiviteetteja, uuden oppimista tai pakoa arjen kiireestä kaupungista, olet sen ansainnut. Muista palkita ja pitää huolta itsestäsi. Elämyslahjojen valikoimasta löydät varmasti sellaisen lahjan, jota itse kaipaat juuri nyt eniten. Elämyslahja on erinomainen tapa kertoa itsellesi, kuinka tärkeä olet ja miten hyvä olet juuri sellaisena kuin olet!

Elämyslahja on täysin turvallinen ja poikkeuksellinen lahja itselle. Kolmen vuoden voimassaolo ja lahjakortin monikäyttöisyys mahdollistavat lahjan monipuolisen käytön ja huomioi mahdolliset muutokset arjessasi. Anna lahja itsellesi, sillä sinä ansaitset sen!

Lue myös: 5 syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla illallista pimeässä.