Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Karhujen iltakatselu

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Karhujen iltakatselu

Kuusamo
1 henkilöä

120 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
120 €

Vapaiden karhujen katselua Kuusamossa

Karhu-Kuusamo tarjoaa karhun ja muiden suurpetojen katselua ja valokuvausta Kuusamossa, itärajan tuntumassa. Aktiivikaudella kesäkuun puolivälistä pitkälle syksyyn karhujen näkemisen varmuus on erinomainen.

Karhunkatseluun lähdetään yleensä kello 18 aikaan illalla. Kuusamon keskustasta tai Rukalta on vain 40 minuutin automatka tapaamispaikallemme. Tapaaminen on karhunkatselupaikkamme lähellä, josta kävellään parin sadan metrin matka katselurakennukselle.
Iltakatselusta tullaan pois ennen keskiyötä.
Uudessa, tilavassa hirsisessä katselurakennuksessamme on tilaa 20 katselijalle tai 10 kuvaajalle. Rakennuksessa on sängyt 8 hengelle ja kuivakäymälä rakennuksen erillisessä osassa.

Karhujen lisäksi katselupaikallamme nähdään runsaasti merikotkia, maakotkia, myös ahma on mahdollinen. Suomessa harvinainen haarahaukka on usein nähtävissä, lisäksi iso joukko vesilintuja, sillä katselupaikallamme on pieni lampi. Siksi keskikesän aikaan meillä nähdään usein karhujen uimanäytöksiä. Parhaimmillaan lammessa on ollut seitsemän karhua yhtä aikaa uimassa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Iltakatseluun sisältyy opastus ja asiantuntevan oppaan läsnäolo koko illan ajan.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Kuusamo

Kesto

5-6 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Lämpimän kauden aikana


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.