Mihin viedä äiti äitienpäivänä?

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään äitienpäivää, joka on epäilemättä yksi vuoden tärkeimmistä tilaisuuksista. Sitä kannattaa juhlia paitsi toivottamalla hyvää äitienpäivää ja kiittämällä äitiä tähänastisesta tuesta, myös viettämällä aikaa yhdessä äidin kanssa. Mihin viedä äiti äitienpäivänä, jotta tämä aika olisi todella unohtumaton?

Äitienpäivä on erityinen juhlapäivä kaikille äideille, jolloin heitä ansaitusti juhlitaan ja muistetaan. Moni meistä haluaa osoittaa kiitollisuutta äidillemme ja antaa heille lahjan, joka ilahduttaa ja tekee heidän päivästään erityisen. Mikäli etsit vielä lahjaideaa äitienpäiväksi, kannattaa harkita elämyslahjaa.

Äidit tekevät niin paljon meidän hyväksemme, jopa vielä lasten kasvaessa. Täten haluaisit osoittaa kaiken kiitollisuutesi ja rakkautesi äidille, mutta miten välittää se kunnolla? Emme voi kuvitella parempaa tapaa osoittaa kiitollisuuttamme kuin siistillä matkalla äidin kanssa. Ei ole väliä mistä äiti tykkää: onko hän ulkoilun harrastaja, viinin ystävä, urheilija tai aktiivinen kylpylävierailija –koko matka pyörii äidin kiinnostuksen kohteiden ympärillä! 

Matkustaminen rakkaan kanssa on loistava tapa juhlia äitienpäivää ja luoda muistoja, jotka kestävät koko elämän. Jos etsit ideoita erityiselle matkalle tänä äitienpäivänä, tutustu valikoimaamme, minne viedä äiti äitienpäivänäi! Matkan ei tarvitse olla edes kotikaupungin ulkopuolelle, jotta voit välittää sillä rakkautesi ja kiitollisuutesi.

Elämyslahjat ovat ihania tapoja viettää aikaa yhdessä ja luoda unohtumattomia muistoja. Mikä parasta, ne sopivat kaikille iästä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta. Jos mietit, minne viedä äitiäsi äitienpäivänä, tässä muutamia vinkkejä elämyslahjoista, jotka voivat inspiroida sinua. Vie äitisi esimerkiksi kylpylään, ravintolaan tai ajoradalle. Tutustu artikkeliin ja inspiroidu!

Äiti ja lapsi yhdessä äitienpäivänä.

Vie äiti rentouttavaan elämykseen

Jos haluat tarjota äidillesi rentouttavan hetken, voit harkita kylpyläelämystä. Kylpylät tarjoavat monenlaisia hemmotteluhoitoja, joista voit valita äitisi toiveiden mukaan. Varaa hoitoaika ja vietä yhdessä rentouttava päivä kylpylässä hemmotellen.

Rentouttava elämys voi olla myös hieronta tai kauneushoitolan palvelu. Hyvinvointi on tällä hetkellä pinnalla oleva aihe kaikkien elämässä ja löydätkin kauneushoitoloiden valikoimista valtavan määrän erilaisia hyvinvointihoitoja. Olemme Elämyslahjoilla koonneet puolestasi suuren valikoiman erilaisia suolahoitoja, joogaa, hierontoja, kynsihoitoja, jalkahoitoja ja kasvohoitoja. Suosittelemme myös äitienpäiväksi kokonaista rentouttavaa kauneuspäivää. Kaikkea löytyy, tutustu hyvinvointielämyksiin ja löydä paras äitienpäivälahja!

Vie äiti ravintolaan

Mikäli äitisi rakastaa ruoanlaittoa tai hyvää ruokaa ylipäätään, voi ravintolaelämys olla täydellinen lahja. Valitse ravintola, joka tarjoaa erityisen tunnelmallisen ja maukkaan elämyksen. Varaa pöytä ja nauttikaa yhdessä ateriasta, jonka äitisi muistaa pitkään.

Jos haluat viedä äitisi ulos syömään, voit valita ravintolan, joka tarjoaa jotain erityistä juhlapäivän kunniaksi. Joissakin ravintoloissa on tarjolla erikoismenu, joka on suunniteltu erityisesti äitienpäivänä nautittavaksi. Tämä voi sisältää esimerkiksi herkullisia alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia, jotka on suunniteltu juuri äideille sopiviksi. Ravintolat saattavat myös tarjota juomapaketteja, jotka sisältävät viinejä tai muita juomia, jotka sopivat täydellisesti ruokien kanssa.

Jos haluat antaa äidillesi vieläkin paremman ravintolaelämyksen, voit valita ravintolan, joka tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman tai olosuhteet. Elämyslahjoilta löydät esimerkiksi illallisen pimeässä, Shitty Dinnerin ja Magic Dinnerin. Nämä kolme ravintolaelämystä takaavat ikimuistoisen äitienpäivän huumorillaan, taikuudellaan ja jännittävyydellään. Vie äiti äitienpäivänä unohtumattomaan ravintolaelämykseen!

Toisaalta, jos äitisi kaipaa intiimiä ja rentoa tunnelmaa, voisi hän nauttia enemmän pienemmästä ja kodikkaammasta ravintolasta. Nämä ravintolat tarjoavat usein erikoisempia ruokalajeja ja rentoa tunnelmaa, joka on ihanaa rentoutumista kiireisen arjen keskellä. Tämänkaltainen ravintola voi olla täydellinen äitienpäiväkokemus äidille, joka haluaa viettää mukavaa ja rentoa aikaa perheensä kanssa.

Muista myös, että ravintolat voivat olla erittäin suosittuja äitienpäivänä, joten varaa pöytä hyvissä ajoin etukäteen, jotta et joudu pettymään. Kannattaa tutustua erikseen ravintoloiden aikatauluihin ja varaustilanteisiin.

Vie äiti vauhdikkaaseen elämykseen

Pitäisikö äitisi vauhdikkaasta äitienpäivästä? Jos äitisi kaipaa vähän vauhtia elämäänsä, äitienpäivälahjaksi voisi valita esimerkiksi ajokokemuksen urheiluautolla tai moottoripyörällä. Useat palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ajokokemuksia, jossa äitisi pääsee kokeilemaan huippunopeita autoja tai moottoripyöriä ammattilaisten valvonnassa.

Jos äitisi kaipaa vieläkin enemmän adrenaliinia, voisi hän kokeilla vaikkapa laskuvarjohyppyä tai benjihyppyä. Tandemhyppy olisi varmasti äitienpäiväelämys, joka jää ikuisesti muistoihin! Monet palveluntarjoajat tarjoavat hyppyjä valvotuissa olosuhteissa, joten hän voi nauttia jännityksestä turvallisesti.

Mikäli äitisi on seikkailunhaluinen, voisi hän kokeilla vaikkapa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten melontaa, kiipeilyä tai koskenlaskua. Näitä elämyksiä tarjoavat yritykset tarjoavat usein opastetun retken, joka voi sisältää haastavia tehtäviä ja kauniita maisemia.

Jos siis tiedät, että äitisi haluaa viettää tärkeän päivän vauhdikkaasti, tutustu esimerkiksi ajoelämyksiin! Löydät sieltä muun muassa Ferrari-kyyditystä ja ralliajoa. Vie äitisi äitienpäivänä adrenaliinin täyteiseen elämykseen!

Brunssi äitienpäivänä

Vie äiti kurssille

Mikäli äitisi rakastaa kokkaamista, voit antaa hänelle mahdollisuuden kehittää taitojaan kokkauskurssin avulla. Valitse kurssi, joka tarjoaa äitiäsi kiinnostavia aiheita, kuten vaikkapa italialainen keittiö, sushi tai leivonnaiset. Kurssilla voitte yhdessä hioa kokkaustaitojanne. Kurssin jälkeen voitte yhdessä nauttia valmistamastanne herkullisesta ateriasta tai yllättää vaikka toisen perheen jäsenen maittavalla aterialla!

Jos äitisi on taiteellinen ihminen, suosittelemme viemään hänet äitienpäivänä taide- ja itseilmaisukurssille! Itseilmaisua ja taidetta korostavista elämyslahjoista löydät taiteelliset kurssit kodinhengetär-äideille ja käsityöäideille. Kurssilla äiti voi hyödyntää luovuuttaan ja ilmaista itseään. Voitte esimerkiksi taiteilla äitienpäiväteemaisen taideteoksen. Ottakaa vaikka koko perhe mukaan oppimaan uusia tai perinteisiä taiteen teemoja, joiden kautta oma innostus uuteen harrastukseen voi saada alkunsa. Löydät mahtavia paikkoja viettää äitienpäivä kurssien avulla!

Vie äiti minilomalle

Miniloma voi olla ihana tapa viettää aikaa äitienpäivänä yhdessä äitisi kanssa. Kompakti yhden yön miniloma riittää yleensä lataamaan akut tai voitte äitisi kanssa jutella asioista mukavissa oltavissa. Jos perheeseen kuuluu pieniä lapsia, saattaa yhden yön loma olla täydellinen irtiotto lasten aiheuttamasta stressistä. Miniloma voi koostua vain illallisesta hyvässä ravintolassa, hieronnasta ja ehkäpä vielä kylpylän hemmotteluista. Tässä on muutama ehdotus, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan miniloman äitienpäivän juhlistamiseen.

Yksi vaihtoehto on viettää yö tai kaksi hotellissa, joka tarjoaa erityisen hyvää palvelua ja mukavuuksia. Valitse hotelli, joka tarjoaa esimerkiksi kylpyläpalveluita, jotta äitisi voi rentoutua ja nauttia hemmottelusta. Hotellit voivat myös tarjota erikoispaketteja, jotka sisältävät esimerkiksi aamiaisen huoneeseen, samppanjaa tai muita herkkuja. Hotellielämys voi olla täydellinen äitienpäivälahja!

Jos haluat vähän enemmän toimintaa, voit valita miniloman kaupungissa tai muussa matkakohteessa. Tämä voi sisältää esimerkiksi kierroksen kaupungissa, museovierailun tai ostosreissun. Valitse matkakohde, joka on lähellä, jotta voit käyttää mahdollisimman paljon aikaa itse matkustamiseen. Muista myös valita mukava majoitus, jotta äitisi saa tarpeeksi lepoa ja rentoutumista. Voit viedä äitisi äitienpäivänä esimerkiksi Tallinnaan, joka tarjoaa huikeita elämyksiä vanhalla kaupungillaan ja upeilla kylpylöillään!

Näiden elämyslahjojen lisäksi on tietysti paljon muitakin vaihtoehtoja, jotka voivat olla juuri sinun äidillesi sopivia. Esimerkiksi teatterit tai museot voivat tarjota äidille unohtumattomia kokemuksia. Tai ehkä äitisi unelmana on kokeilla jotain aivan uutta, kuten ratsastusta tai tanssia.

Elämyslahjat ovat siis loistava tapa viettää aikaa yhdessä äitienpäivänä ja luoda unohtumattomia muistoja. Jos haluat valita lahjan, joka ilahduttaa ja tekee äitisi päivästä erityisen, suosittelemme kääntymään elämyslahjojen ammattilaisten puoleen. Heiltä löytyy laaja valikoima erilaisia elämyslahjoja, joista voit valita juuri sinun äidillesi sopivan.

Muista, että äitienpäivä on tärkeä juhlapäivä, jolloin voimme osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta äideillemme. Elämyslahja tarjoaa mahdollisuuden jakaa yhdessä uusia kokemuksia ja muistoja, jotka säilyvät mukana pitkään. Mihin siis viedä äiti äitienpäivänä? Elämykseen tietenkin!

Elämyksellistä äitienpäivää!

– Anssi, elämyslahjat.fi

Tykkäsitkö tästä artikkelista? Lue myös: 10 luovaa äitienpäivän ideaa, jotka saavat äidin tuntemaan itsensä erityiseksi ja Mitä äitienpäivälahjaksi?