Yhden yön loma

Kompakti yhden yön miniloma riittää yleensä lataamaan akut, ja parisuhteelle pienikin irtiotto arjesta tekee monesti ihmeitä. Silloin kun perheessä on pieniä lapsia, saattaa yhden yön loma olla ainoa realistinen mahdollisuus vanhempien yhteiseen aikaan.  Miniloman reseptiin vaaditaan usein vain illallinen hyvässä ravintolassa, hieronta ja ehkäpä vielä kylpylänautinnot päälle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 44
Upea yhden yön lomaelämys sopii lahjaksi kenelle tahansa! Miniloman tarjoama arjen kiireiden unohtuminen, rentoutuminen, rauhoittuminen ja akkujen lataus on aina toivottu lahja. Lomaa suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon, milloin voit lähteä lomalle, miten pitkään voit olla siellä ja kuinka pitkä matka on. Jos aiot pysyä kotimaassa tai haluaisit matkustaa etelänaapuriin, valikoimastamme löytyy useita sopivia yhden yön lomia juuri sinulle. Lyhyen tauon ottaminen arjen kiireistä on jo itsessään varsin rentouttavaa, mutta jos haluat lomaltasi todellista hemmottelua, valitse jokin upeista kylpylälomistamme.

Jos olet aikeissa matkustaa yhden yön lomalle yhdessä sydänkäpysesi kanssa valitse jokin uskomattomista romantiikkapaketeistamme. Romantiikkaloma on upea lahja esimerkiksi vuosipäivänä tai hääpäivänä. Ottakaa lyhyt irtiotto arjesta, viettäkää laatuaikaa ja nauttikaa viehättävästä romantiikkalomasta Tallinnassa. Suosituimpia yhden yön lomaelämyksiämme ovat Tallink Spa -romantiikkapaketti, irtiotto pienen matkan päässä arjesta Iisalmessa, romantiikkapaketti L’Ermitage hotellissa Tallinnassa ja yöpyminen hotelli Nuuksiossa.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.