Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Taide ja itseilmaisu

Itseilmaisua korostavista elämyslahjoista löydät taiteelliset kurssit kodinhengettärille ja keittiön huippukokeille. Luovasta ajattelusta ja ilmaisusta innostuvat monet ihmiset. Hyvä tapa viettää porukassa aikaa on lähteä mukaan oppimaan uusia tai perinteisiä taiteen teemoja, joiden kautta oma innostus uuteen harrastukseen voi saada alkunsa. Tästä kategoriasta löytyy vaihtoehto jokaiselle.

Selaa kategorioita
Näytetään: 127
Elämyksiä nähty 60 / 127

Taiteen ja itseilmaisun kursseja lahjaksi

Opi uusia taitoja ja hämmästy siitä, kuinka hauskaa sinulla on! Taide ja itseilmaisu -elämyksien joukosta löydät muun muassa lasinpuhallusta, piirustusta, kynttilän valmistusta, kirjoittamista ja kukkasidontaa. Minkä elämyksen sitten valitsetkaan, löydät varmasti jotain aivan erityistä.

Lahja luovalle ja kädentaidoista kiinnostuneelle läheiselle

On rauhoittavaa työskennellä omilla käsillä tai vastaavasti katsoa jonkun muun tekemistä – ja siksi olemme keränneet yhteen elämyksiä, jotka sopivat kaikille niille, jotka haluavat sellaisen tyytyväisyyden tunteen, joka syntyy luomalla jotain omilla käsillä.

Lasinpuhallusta ja kukkasidontakursseja – vaihtoehtoja on monia

Jos lasi on mielenkiinnon kohteesi, tutustu lasinpuhallukseen, jossa saat valmistaa oman lasiesineen. Ovatko kukat intohimosi? Kukkasidontakurssilla sidotaan oman valinnan mukaan trendikäs kukkasidontatyö. Kukista voi valmistaa esimerkiksi seppeleen tai kimpun. Katso myös luovat elämykset.