Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Laskuvarjohyppy

Laskuvarjohyppyä pidetään extremelajien keulakuvana - eikä syyttä. Löydä sisäinen hurjapääsi ja astu kynnyksen yli tuntemattomaan! Laskuvarjohypyt tarjoavat huimaa jännitystä kaikille adrenaliininnälkäisille. Katso myös muut lentoelämykset.

Laskuvarjohyppy on yksi jännittävimmistä elämyksistä, joka tarjoaa adrenaliinia, sydämen tykytyksiä ja varmistaa, että upea seikkailu on taattu! Jokainen laskuvarjohyppy luo unohtumattoman muiston ja takaa hymyn hyppääjän kasvoille!

Perehdytyksen jälkeen kiivetään lentokoneeseen ja noustaan taivaalle. Kun oikea korkeus on saavutettu, koneen ovet aukeavat ja h-hetki koittaa: hyppääjät heittäytyvät taivaalle ja nauttivat vapaapudotuksesta. Laskuvarjon auettua on aikaa nautiskella taivaalla liitämisestä, tuulesta ja tietysti upeista maisemista.

Selaa kategorioita
Näytetään: 6

Laskuvarjohypyt - täynnä tunnetta

Koe kaikkein äärimmäisin jännitys ja laita hermot testiin yhdellä henkeäsalpaavimmista elämyksistämme! Laskuvarjohyppy on Elämyslahjojen kestosuosikki ja kiistatta elämys, jonka muistat ikuisesti! Laskuvarjohyppy on täydellinen lahja jokaiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä! Mikään ei vedä vertaa tajunnanräjäyttävälle tunteelle hypätessä lentokoneen reunan yli ja adrenaliiniryöpylle vapaapudotuksessa. Tällaista adrenaliinivirtaa et ole koskaan ennen tuntenut! Jos etsit lahjaa todelliselle extremen ystävälle, laskuvarjohyppy täyttää hänen kaikki toiveensa. Tarjoamme skydiving-elämyksiä sekä kuvauksella että ilman kuvausta Suomessa ja Virossa. Nyt on aika nousta taivaalle, hypätä lentokoneesta ja tuntea vapaapudotus!

Kun viimein uskallat hypätä, sinua odottaa upeat maisemat kaupunkien, metsien ja vuorien muodossa! Laskuvarjohyppyjä hypätään eri puolilla Suomea, joka tekee jokaisesta hypystä ainutlaatuisen. Hyppy on myös loistava testi, jos haluat kokeilla omia rajojasi. Voit todistaa itsellesi, että kaikki on mahdollista ja jos haluat jotakin tarpeeksi, pystyt siihen! Jos siis tunnet olevasi valmis uuteen haasteeseen, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea yhden unohtumattomimmista elämyksistämme! Ainutlaatuinen ilmapiiri, valtavat korkeudet ja sydämen tykytys... Ammattilaiset varmistavat, että päiväsi on täysin unohtumaton!

Laskuvarjohyppy - viimeinen rohkeuden testi

Oletko viimein päättänyt toteuttaa unelmasi laskuvarjohypystä? Ei ole väliä, oletko saanut idean leffoista vai kirjoista... Jos etsit todella äärimmäistä elämystä, tandemlaskuvarjohyppy on täydellinen valinta. Se jos joku saa sinut tuntemaan olevasi elossa! Tämä on todellinen rohkeuden ja henkisen kantin koettelemus, joka auttaa sinua ylittämään itsesi!

Unohda epäröinti ja valitse paikka elämäsi hypylle! Olipa se sitten lähellä kotiasi tai kauempana, voit yhdistää maakuntamatkailun ja unelmiesi toteutuksen ja hypätä täysin uusissa maisemissa. Mahdollisuuksia on loputtomasti! Lisäksi yksi asia on varmaa: hyppäsitpä sitten missä tahansa, tunnet adrenaliinin virtaavan todellisen vapauden leijuessasi taivaalla! Laskuvarjohyppy on kaikkea mistä olet aina unelmoinut ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen!

Laskuvarjohyppy - tulet vakuuttumaan sen arvosta!

Jos olet hyppäämässä ensimmäistä kertaa, sinulla saattaa olla kysymyksiä hyppyyn liittyen. Paljon puhutaan tandemhypystä, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Tandemhypyssä olet kiinnitettynä ammattilaiseen, joka huolehtii turvallisesta hypystä ja sinä voit nauttia hypystä täysin rinnoin. Sinun ei tarvitse huolehtia varjon oikea-aikaisesta avaamisesta tai siitä, milloin pitää hypätä. Sen sijaan voit ihailla upeita maisemia ja nauttia vapauden tunteesta. On myös hyvä tietää, että jos hyppysi toteutetaan tandemina, se ei vaadi ennakkokoulutusta. Riittää kun saavut sovittuun paikkaan sovittuna aikana ja tapaat ohjaajan, joka kertoo sinulle kaiken tarvittavan hypystä. Opit miten puku puetaan ja missä asennossa sinun tulee olla, jotta hyppy onnistuu. Kaikissa kumppaniyrityksissämme työskentelee ammattilaisia, jotka vastaavat miellään kaikkiin sinua kenties huolestuttaviin aiheisiin. Hypyt toteutetaan yleensä ryhmissä, joten et varmasti ole ainoa ensikertalainen. Ohjaajat huolehtivat siitä, että tunnet olosi täysin turvalliseksi. Nauti hypystä ja tunne kuinka unelmasi käyvät toteen!

Kenelle laskuvarjohypyt sopivat?

Jos pohdit, sopiiko laskuvarjohyppy sinulle niin älä huoli. Hyppy sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin hyppääjälle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta nauttiaksesi hypystä. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii kaikista yksityiskohdista ja asianmukaisesta valmistautumisesta. Tandemhyppääminen on mahdollisuus kokea upea uusi elämys turvallisissa olosuhteissa. Laskuvarjohyppy on jokaisen adrenaliini-hirmun unelma. Jos sinä tai ystäväsi kuulutte tähän ryhmään, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän lajiin! Se on ehdottomasti elämys, joka kokeilee jokaisen rajoja. Silti se on kaiken sen arvoista. Tandemhyppy on myös hyvä lahjaidea pareille, jotka etsivät uusia hurjia elämyksiä. Hurjapäille voi olla haastavaa löytää hurjaa adrenaliinilla höystettyä elämystä, mutta laskuvarjohypyssä se on taattu.

Tandemhyppy - täydellinen lahja jokaiseen tilaisuuteen!

Jos haluat antaa unohtumattoman elämyksen läheiselle joka rakastaa adrenaliinia , laskuvarjohyppy on täydellinen lahja. Ennen kaikkea se on helppo, koska sinun ei tarvitse käydä etukäteen koulutusta jotta hyppy olisi turvallinen ja hypystä voisi nauttia. Hyppy toteutetaan tandemina ja mukanasi on ammattitaitoinen ohjaaja. Lisäksi varusteet ovat huippuluokkaa ja lentokonetta ohjaa kokenut ammattilainen. Tämä on täydellinen lahja jokaiselle huimapäälle!

4000 metrin korkeudessa kokeneemmatkin hurjapäät saavat osansa jännityksestä. Hetki ennen laskuvarjon avausta jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Takaamme, että lahjansaaja ei varmasti pety. Hän hihkuu onnesta! Hypyn voi valita laajasta valikoimastamme elämyksiä, joten löydät varmasti sopivan. Lisäksi osa vaihtoehdoista sisältää kuvauksen, jonka avulla elämys ei varmasti unohdu koskaan. Anna lahjaksi laskuvarjohyppy ja seuraa kuinka läheisesi kohtaa pelkonsa!

Ota haaste vastaan ilmassa ja hyppää laskuvarjolla!

Kun olet päättänyt missä aiot hypätä tandemhypyn, on aika valita päivämäärä ja ottaa haaste vastaan! Ensimmäisessä hypyssä on tärkeää olla valmistautunut. Ennen kun kohtaat pelkosi, valitse sopiva vaatetus. Etkö ole varma mitä pukea? Valitse mukava vuodenaikaan sopiva vaatetus ja urheiluun sopivat kengät. Muut tarvittavat asiat kuten haalarit ja suojalasit odottavat sinua paikanpäällä. Ennen hyppyä on vuorossaan lyhyt koulutus ja sitten pääset hyppäämään!

Kun lentokone saavuttaa oikean korkeuden, lentäjä antaa sinulle merkin ja silloin on sinun vuorosi hypätä. Ympärilläsi on muita samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit lähteä rohkeasti uuteen seikkailuun! Olet täysin turvassa ohjaajien kanssa, joten voit nauttia hypystä ja maisemista. Saavutat vapaalaskun aikana jopa 200 km/h nopeuden, joten valmistaudu kokemaan elämäsi adrenaliinivirta. Näkymä maailmasta lintuperspektiivistä, upeat maisemat ja todellinen euforia... Nämä ainutlaatuiset tunteet ovat ehdottomasti ikimuistoisia. Kun olet toipunut alkujärkytyksestä ja valmis osallistumaan laskuvarjohyppykoulutukseen, se on mahdollista meidän kautta!

Vain taivas on rajana, miltä tuntuisi hypätä yksin laskuvarjohyppy?

Kun tandemlaskuvarjohypyt ovat jo koettu ja haluaisit kokea jotain uutta, on korkea aika ottaa seuraavat askeleet lajissa. Olet varmaan pohtinut, miten päästä hyppäämään laskuvarjolla ilman ohjaajaa. Entä oletko pohtinut miten päätyä ohjaajaksi?

Tandemlaskuvarjohypyt ovat loistavia aloittelijoille mutta mitä tehdä, kun on aika ottaa askel kohti itsenäisempiä hyppyjä? Paras tapa aloittaa seikkailusi on lentää tuulitunnelissa joka valmistaa sinut yläilmoissa vallitseviin olosuhteisiin ja opettaa samankaltaisia taitoja kuin vapaapudotuksessa. Tästä seuraava askel on osallistuminen sertifioituun laskuvarjokurssiin, joka kouluttaa sinut askeleen lähemmäksi unelmaasi itsenäisestä hypystä!

Laskuvarjohypyn alkeiskurssi on moderni ja turvallinen tapa omaksua taidot ja tiedot itsenäisiin laskuvarjohyppyihin. Tämä tarkoittaa, että henkilö joka suorittaa kurssin onnistuneesti voi hypätä ilman ohjaajaa ja nauttia todellisesta vapaudesta. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoittelua mukaan lukien seitsemän laskuvarjohyppyä. Tällainen kurssi on loistava tapa ruokkia omaa kiinnostusta hyppyharrastuksen pariin ja on samalla ainutlaatuinen lahja henkilölle, joka on jo kokeillut tandemhyppyä ja haluaa haastavampia kokemuksia. Ainutlaatuinen lahja joka ei ole vain toteuttamassa isompaa unelmaa vaan joka erottuu myös varmasti edukseen muista lahjoista. Hyppää kokemaan unohtumattomien elämyksiä jotka varmasti jäävät mieleen - tätä päätöstä on vaikea katua! Hypyt odottavat sinua!

Laskuvarjohyppy lahjaksi itselle tai läheisille

Etkö tiedä minkä laskuvarjohypyn valitsisit läheisellesi syntymäpäivälahjaksi? Älä huoli, se voi olla helppoakin! Tärkeintä on valita tandemlaskuvarjohyppy joka mahdollistaa unelman toteuttamisen ilman pitkiä koulutuksia tai jatkuvia matkoja lentokentälle. Vain ajanvaraus ja kohta ohjaajat käyvätkin jo läpi osallistujan kanssa lyhyttä koulutusta juuri ennen hyppyä. Otathan huomioon myös muistojen tallettaminen itsellesi tai läheisellesi. Laskuvarjohyppy on saatavilla myös videoituna muistutuksena ainutlaatuisista hetkistä. Tämän ansiosta syntymäpäiväsankari voi palata muistoihinsa milloin tahansa.

Ennen lahjakortin ostoa harkitse, haluaisitko toteuttaa sen yhdessä läheisesi kanssa? Jos valitset kaksi tandemlaskuvarjohyppyä, ilahdutat paitsi itseäsi myös kumppaniasi tai ystävääsi. Se on loistava tilaisuus luoda yhdessä kauniita muistoja ja voittaa yhdessä pelkonne hyppäämisestä. Luvassa on siis ainutlaatuinen elämys ja muisto, joka on tehty kestämään. Tätä ette tule katumaan!

Kuumailmapallolento - ainutlaatuisia hetkiä aivan ulottuvillasi!

Jos unelmoit vielä ikimuistoisesta kuumailmapallolennosta, voit harkita erityisen ylellistä lahjaa kuten kesäkaudella maailman tutkimista yläilmoista. Se antaa sinulle mahdollisuuden nähdä maisemat aivan uudella tavalla ja rikastuttaa sinua ihanilla muistoilla. Kuumailmapallolento itsessään on jotain mitä monet ihmiset arvostavat ja sana 'suosittelen' tulee lähes jokaisen huulilta kun on kokenut tämän seikkailun. Hyvien ystävien kanssa elämyksestä tulee entistä upeampi! Kuumailmapallolento on täydellinen lahja kaikille, jotka rakastavat kokeilla uusia asioita ja haluavat uhmata omat pelot korkeista paikoista. Se on myös mielettömän hieno vaihtoehto heille, jotka ovat esimerkiksi lentäneet lentokoneella. Ammattilaiset takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden sekä turvallisuutesi. Tämän lisäksi kuumailmapallo tarjoaa rentouttavaa rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Voit olla varma, että tämän elämyksen pieniäkään yksityiskohtia et tule koskaan unohtamaan! Useita sijaintivaihtoehtoja, ammattimaiset lentäjät ja rentouttavat lennot odottavat sinua - älä siis enää etsi Googlesta vaihtoehtoja, vaan katso mitä tarjoamme Elämyslahjoilla! Vain taivas on kirjaimellisesti rajana. Näin helppoa ja yksinkertaista on toteuttaa omia ja läheistesi unelmia!