Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tandemlento varjoliitimellä Hyvinkäällä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tandemlento varjoliitimellä Hyvinkäällä

Hyvinkää
1 henkilöä

225 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
225 €

Huikea elämys turvallisesti ammattilaisen opastuksella

Varjoliidossa lennetään laskuvarjoa muistuttavan, erittäin kestävän kankaisen siiven eli varjoliitimen avulla - tandemlento tarkoittaa, että lento tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Lentoon päästään, kun varjoliitäjä juoksee rinteessä vastatuuleen, jolloin liidin täyttyy ilmalla. Toinen vaihtoehto on hinata liidin lentoon. Nousevan ilmavirtauksen avulla varjoliitäjä pääsee nousemaan aina pilvien alareunaan saakka. Varjoliitimellä on mahdollista lentää satojen kilometrien matkoja jopa Suomen olosuhteissa.

Suomessa varjoliitäjien koulutuksessa noudatetaan Suomen ilmailuliiton koulutusohjelmaa.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kurssiin sisältyy tiivis tietopaketti varjoliidosta, tarvittava teoria ensimmäiselle lennolle sekä itse varjoliito yhdessä kokeneen pilotin kanssa erikoisvalmisteisella tandemvarjolla. Lentokorkeus on 400–600 metriä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämys soveltuu erinomaisesti kenelle tahansa hieman yllytyshullulle, joka arvostaa uusia elämyksiä. Ensimmäinen tandemlentokokemus voi myös toimia porttina uuteen harrastukseen - kaikkeahan kannattaa kokeilla ainakin kerran! 

Katso myös:


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Hyvinkää

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Lentoaika hinauksen kanssa 30min. Mikäli ilmassa ei pysytä puoltatuntia, lennetään toinen lento heti perään.

Osallistujat

Kamerat mukaan. Lentoa voi seurata maasta.

Sää

Lentäminen ei onnistu, jos pintatuuli on yli 5m/s, sataa vettä tai lunta tai jäät ovat heikot (talvella).

Lisätiedot

Ennen lentoa on allekirjoitettava terveydentilavakuutus sekä vastuuvapautus. Lentäjän painoraja 125 kg.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Niko

Mielessäni oli ainoastaan kärsimätön odotus, kun valmistauduin nousemaan kohti korkeuksia linnun lailla. Kokeneen ammattilaisen kanssa suoritettava tandemlento tuo turvallisuuden tunnetta, jolloin huomion voi keskittää maisemien ihailuun. Nousimme lopulta mönkijän vetämänä yläilmoihin ja huomasin, kuinka äkkiä kaikki näyttikin niin pieneltä! Lopulta olimme tarpeeksi korkealla ja irrotimme meidät vaijerista, vapaaliito oli alkanut! Pääsin myös kokeilemaan eri temppujen tekemistä vapaapudotuksen aikana. Varjoa pääsi kääntelemään puolelta toiselle ennen laskeutumista maan pinnalle. Kun pääsin katsomaan yläilmoista tallentuneita kuvia ja videoita, oli selkeästi nähtävissä, kuinka huikeasta tunnelmasta oli kyse.

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Turvallinen ja vapauttava kokemus
• Mahdollisuus nauttia yläilmoista vapaasti liitäen
• Sopii kaikille, jotka haluavat ylittää itsensä

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.