Joululahjat lapsille

Joka joulu perheen pienimmät odottavat innoissaan mitä joulupukki tuo joululahjaksi. Koko perheelle soveltuvat elämykset ovat hyviä joululahjoja pienemmällekin lapselle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi päivä pelibunkkerissa, ohjattu retkiluistelu tai potkukelkkailu tai perheloma? Hieman vanhemmille lapsille joululahjaksi sopii esimerkiksi Bunkkeri Splatmaster: värikuulasotaa ilman mustelmia! Hauskoja joululahjoja ovat myös karting-ajo, Flowpark seikkailupuistolahjakortti sekä megazone. Aikuiselle lapselle joululahjaksi sopivat hurjemmat elämykset! 

Näytetään: 123
60 / 123

Lapset ovat joulun sydän ja joulun aika on lapsille aivan erityinen! Anna tänä vuonna lapselle lahjaksi uusien lelujen sijasta elämys, jonka hän muistaa loppuelämänsä ajan. Tästä kategoriasta löytyy yli 100 lapsille sopivaa joululahjaideaa. Fantastinen valikoimamme takaa, että joulusta 2019 tulee lapsen mielestä ikimuistoisin joulu tähän mennessä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hohtogolf, trampoliinipuisto, Super Park tai karting-ajo? Jos haluat kannustaa lasta lähtemään ulkoilmaan, anna lapselle joululahjaksi esimerkiksi päivälippu Flowparkkiin tai heppamainen puuhapäivä. Haluatko antaa yhteisiä muistoja joululahjaksi koko perheelle? Koko perheelle joululahjaksi sopisi esimerkiksi huonepakopeli, husky-piknik, päivälippu vesipuisto Serenaan tai kotieläinpihan perhepaketti.
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.