Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Joululahjat lapsille

Joulu on hyvin jännittävää aikaa kaikille ja erityisen jännittävää se on perheen pienimmille. He odottavat innolla aattoaamua, kauniisti koristeltua joulukuusta sekä kuusen alle ilmestyviä lahjoja. Valitsemalla elämyslahjakortin, toteutat perheen pienimpien suurimmat unelmat! Parhaimmat joululahjat ovat ikimuistoisia ​​ja ne saavat lapset hyppimään innosta! Katso millaisia lahjaideoita olemme keränneet jo valmiiksi ja löydä valikoimasta täydelliset joululahjat kaikenikäisille lapsille.

Selaa kategorioita
Näytetään: 145
Elämyksiä nähty 60 / 145

Mitä ostaa lapsille joululahjaksi?

Parhaimmillaan lasten joululahjat ilahduttavat ja ovat opettavaisia. Lasten mielenkiinnon kohteet vaihtuvat usein ja lapset saattavat olla kiinnostuneita monista eri asioista. Mikä tällöin olisi hänelle se mieluisin joululahja, josta riittää muisteltavaa vielä pitkään? Otimme haasteen vastaan ja kokosimme sinulle erilaisia elämyksiä, joilla valloitat pienokaisten sydämet. Etsitkö ehkä jotain rauhallisempaa tekemistä yhdessä koko perheen kanssa? Vai olisiko sittenkin jotain touhukasta, joka sopii täydellisesti aktiivisille lapsille? Tai ehkäpä lahja, joka on kehittävä? Katso millaisia joululahjaideoita lapsille olemme koonneet. 

 

Liikunnallisia joululahjoja lapsille

Tyypillisimpiä joululahjoja lapsille ovat erilaiset liikunnalliset aktiviteetit - lapsethan rakastavat temppuilua ja hyppimistä yli kaiken. Mitä jos tällä kertaa yhdistäisitkin perheloman ja liikunnallisen aktiviteetin. Onko yhteinen kylpyläreissu ollut suunnitelmissanne jo pitkään? Ainutlaatuiset hetket yhdessä uusia elämyksiä rikkaampana tuovat paljon iloa ja yhteisiä muistoja, jotka lämmittävät talven kylmyydessä.

 

Mielenkiintoiset joululahjat lapsille

Joululahjat kiehtovat ja saavat leveän hymyn lasten kasvoille. Joten jos annatkin tänä jouluna lahjan, mikä antaa mahdollisuuden kokea jotain täysin erilaista, jotain joka ilahduttaa vielä pitkään joulun jälkeenkin. Tällaisia ovat esimerkiksi yhteiset hetket kaverin tai perheen kanssa pelien ja liikunnan äärellä. Yhteiset muistot tuovat paljon iloa sekä nuorille että vanhoille, joten niitä luomalla annat lapsellesi joululahjan, jonka hän muistaa ikuisesti. Samanlaisia tunteita voi aiheuttaa myös yhteinen karting-ajelu, joka saa sinut tuntemaan olosi oikeaksi rallikuskiksi. Terävät mutkat, oma auto ja kaasu pohjaan – kukapa ei pitäisi tätä ihanteellisena lahjana perheen pienille vauhtihirmuille? Molemmat elämykset tarjoavat unohtumattomia kokemuksia!

 

Lasten opettavaiset joululahjat

Joululahjoja oppimisesta innostuneille lapsille? Miksipäs ei! Lapset omaksuvat helposti uutta tietoa. He ovat luontaisesti uteliaita, joten aktivoivat lahjat sopivat heille erinomaisesti. Kannattaa valita lahjakortti yhteiseen tekemiseen. Seikkailupuisto tai aktiivinen köysirata ovat ehdottomasti koko perheen mieleen. Lahjakortti viihdekeskukseen on joululahja lapsille, joka kannustaa tutkimaan maailmaa omatoimisesti ja oppimaan lisää mielenkiinnon kohteistaan. Tule kokemaan ja näe, ettei oppimisen tarvitse olla tylsää.

Muita joululahjaideoita lapsille

Mitä muita joululahjoja lapsille voisi vielä antaa? Miten olisi jotain aivan erityistä? Nimittäin oikean urheiluauton kyytiin istahtaminen. Kun kokenut kilpa-ajaja ajaa superautoa, niin räjähtävät kiihtyvyydet ja tiukat mutkat tekevät kyydityksestä unohtumattoman elämyksen. Istahtaisitko mieluummin legendaarisen Ferrarin vai nopean Lamborghinin kyytiin? Auton, jolla - totta puhuen - melkein kaikki haluaisivat ajaa. Tarjoa lapsellesi jännittävä kyyditys Superautolla. Joululahja josta riittää puhuttavaa vielä pitkään.

Pientenkin lasten joululahjojen tulisi olla persoonallisia, lahjoja jotka ilahduttavat ja jättävät paljon positiivisia muistoja. Lasten joululahjat ovat ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää oppiminen hauskanpitoon, joten lahjakortit erilaisiin nähtävyyksiin, joissa voi viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa, jättävät mukavia muistoja tästä joulusta.

 

Parhaat joululahjat pojille… 

Parhaat joululahjat ovat sellaisia, jotka liittyvät lasten mielenkiinnon kohteisiin tai joiden avulla he voivat toteuttaa unelmiaan ja kokeilla uusia asioita. Jos veljesi, veljenpoikasi tai serkkusi rakastaa liikkumista, voit antaa hänelle liikunnallisen lahjakortin  erilaisiin aktiivisiin elämyksiin.

…tai mitä ostaa pienelle tytölle joululahjaksi

Olipa kyseessä pieniä tai vähän suurempia joululahjoja lapsille, oikean lahjan löytäminen voi olla haasteellista. Mitä antaa joululahjaksi tytölle? Mistä hän innostuu eniten? Miltä kuulostaisi pikkuneidin oma hemmotteluhetki vai olisiko sittenkin ratsastustunti hevosista kiinnostuneille... - valikoimamme on todella suuri ja josta löydät lapsellesi juuri sen täydellisen joululahjan.

 

Lahjoja jotka ilahduttavat varmasti

Mitä lahjoja lapsille sitten kannattaisi antaa jouluna? Mieluiten tottakai sellaisia, jotka tuovat iloa ja toteuttavat lasten unelmia! Lasten joululahjatoiveet voivat vaihdella kovastikin. Ja mikäli et  tiedä mitä valitsisit suuresta valikoimasta niin valitse silloin Elämyspaketti junioreille! Elämyspakettiin olemme valmiiksi koonneet erilaisia lapsille sopivia elämyksiä. Tällöin lapsi saa aivan itse valita valmiista valikoimasta itselleen parhaiten sopivan elämyksen. Löydät meiltä sekä lapsille sopivia omia pieniä joululahjoja että upeita elämyksiä eri ikäryhmille räätälöitynä. Parhaimmat lasten joululahjat ovat unohtumattomia ja ainutlaatuisia ja niitä muistellaan vielä aikuisenakin!