Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Visulahti-ranneke

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Visulahti-ranneke

Mikkeli
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
25 €

Vauhtia, seikkailuja ja hauskaa hupia

Visulahdesta löytyy puuhaa koko perheelle. Visulahdessa voit myös majoittua mukavasti lomakotitalossa, leirintämökissä tai leirintäalueella.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Visulahtiranneke sisältää pääsyn vesi- ja seikkailupuisto Dinosauriaan, sisäleikkimaailma Hyperdinoon ja Vahakabinettiin.

  • Dinosauria Dinosauriassa yhdistyy huvi ja hyöty, sillä kaikki toiminnot kannustavat perheitä liikkumaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Lukuisat kiipeily-, hyppimis - ja seikkailupaikat on tarkoitettu aktivoimaan lapsia ja löytämään liikkumisen riemun. Dinosauriassa on erillinen vesipuistoalue, jossa on iso uima-allas liukumäkineen, Waterplay-toiminto sekä muita hauskoja vesitoimintoja. Dinosauriasta löytyy myös moottoriratoja, Battle Station Rex, pomppulinnoja, karuselleja, seikkailulinnoja, hurja viikinkilaiva ja kaikkea muuta hauskaa lomapäivän ratoksi. Dinosauriassa tapaat myös esihistorialliset dinosaurukset, joista suosituin on "halisaurus". Halisaurus kuljeskelee alueella vapaana ja saattaa yllättää sinut lempeällä dinohalilla.
  • Sisäleikkimaailma Hyperdino Hyperdinossa riittää hauskaa tekemistä myös sadepäiville. Avaruusaiheisessa sisäseikkailupuistossa lapset pääsevät turvallisesti koettelemaan taitojaan kiipeilyradoilla, pomppupaikoilla ja liukumäissä. Touhutilaa on yli 500m2 neljässä kerroksessa. Hyperdinossa on myös erillinen taitopelialue, jossa on mm. pallonheittoa, sählyä, kiipeilyseinä ja paljon muuta.
  • Vahakabinetti Vahakabinetin monipuoliseen kokoelmaan kuuluu noin 80 taidokkaasti tehtyä nukkea: kaikki Suomen presidentit, valtion päämiehiä mm Venäjältä ja Ruotsista, kulttuurihahmoja, eri alojen julkkiksia, urheilijoita ja tietysti myös joulupukki. Tervetuloa kuuluisuuksien maailmaan!

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Ikimuistoinen seikkailupäivä lapselle tai lapsenmieliselle!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Mikkeli

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 päivä.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu 1:lle hengelle (sis. Dinosauria, Museoautonäyttely, Vahakabinetti).


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Näytetään: 53
Suodatin

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.