Sukellus

Sukeltaminen on yksi jännittävimmistä ja kiehtovimmista vesielämyksistä, mitä Suomen ja muun maailman vesistöt voivat tarjota. Pinnan alta löytyvien salaisuuksien ja elämysten määrä on mittaamattoman laaja, mikä tuo omalla painollaan lisää mielenkiintoa päästä haastamaan itseään ja näkemään omin silmin miltä vedenalainen maailma näyttää. 

Selaa kategorioita
Löydä upea sukelluselämys lahjaksi ystävällesi tai hemmottele itseäsi. Valikoimastamme löytyy sukelluskokeiluja sekä altaassa että avovedessä yhdelle, kahdelle ja neljälle henkilölle. Suuremmille ryhmille järjestämme saunailtoja sukelluskokeilulla. Selaa yllä olevia elämyksiä ja osta sukelluselämys jo tänään Elämyslahjojen valikoimasta! Ennen varsinaista sukeltamista käydään läpi lyhyt teoriaosuus, jossa kokenut sukelluskouluttaja perehdyttää laitesukeltamiseen ja paineilmalaitteisiin. Teoriaosuuden jälkeen hypätään veteen kouluttajan avustuksella ja huikea elämys voi alkaa! Valikoimastamme löytyvät elämykset sopivat täydellisesti ei-sertifioiduille sukeltajille. Mukaan sukellukselle sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain uimavaatteet ja pyyhe!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.