Mahtipaketti miehelle

Ympäri suomen

99,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
99,99 €

Anna lahjaksi monipuolinen elämyspaketti miehelle!

Mitä lahjaksi miehelle? Tuntuuko sinusta, että puolison, isän, veljen tai hyvän ystävän elämässään ei ole kovinkaan paljon jännitystä? Vai onko tilanne niin päin, että puoliso tai hyvä ystäväsi on todellinen hurjapää etkä keksi hänelle mitään erikoista lahjaksi. Jos olet taas jälleen kerran antamassa niitä samoja boksereita lahjaksi, elämyspaketilla voit muuttaa asian!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahjat on koonnut yhteen 50 elämystä, jotka auttavat lahjan saajaa irtautumaan ikävästä arkirutiinista ja tutustumaan jännittävään elämysten maailmaan. Lahjan saaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kun haluat antaa miehelle unohtumattoman lahjan, tämä elämyspaketti on loistolöytö. Pakettiin sisältyy 50 elämystä, joiden joukosta löytyy kaikkea klassisen hieronnan ja nousuvarjoilun väliltä. Lahja soveltuu tilanteisiin, joissa et ole varma mikä elämys saajaa eniten kiehtoo.


Elämyspaketin sisältö


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Ympäri suomen

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Osallistujat

Riippuu valitsemastasi palvelusta.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämän ajan puitteissa lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Palvelun toteuttaja

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.