Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arktinen ilmatyynyalusretki kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arktinen ilmatyynyalusretki kahdelle

Sipoo, Helsinki
2 henkilöä

640 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
640 €

Jäinen saaristoseikkailu odottaa

Nyt on luvassa vauhtia ja jännittäviä hetkiä läheisille, jotka eivät kylmää kyytiä kavahda! Ilmatyynyaluksella matkataan jään, lumen, rikkoutuvan jään ja avoveden läpi pääkaupunkiseudun talviseen saaristoon. Saaressa päästään kokeilemaan, miltä tuntuu kellua pelastuspuvussa jäiden seassa – pysyen kuitenkin kuivana ja lämpimänä. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjan saajat pääsevät kokemaan jäätyneen Helsingin saariston kauneutta silloin, kun muut eivät suostu paikalle menemään. Elämyslahja sisältää kaikkiaan seuraavat edut:

  • Kahden hengen ilmatyynyaluskuljetukset
  • Matkustajavarusteet
  • Pelastuspuvut
  • Avovesiuinti, kesto 20–45 minuuttia
  • Avotulilounas ja pannukahvit grillikatoksella

Lähtösatamassa Sipoossa tai Helsingissä matkustajat puetaan lämpimiin talvivarusteisiin ja kelluntahaalareihin. Saaressa Sipoon edustalla läheisesi pääsevät kokeilemaan, miltä tuntuu kellua jäisessä Itämeressä. Ilmatyynyaluksessa on lämmin ohjaamo ja saaressa pukuhuone sekä grillikatos, jonka avotulen äärellä nautitaan lopuksi lounasta ja pannukahvia. Kestävän jään suodessa paikalla ovat usein käytettävissä myös jääkaruselli ja napakelkka.

Kenelle elämyslahja sopii?

Retki soveltuu seikkailumielisille ja ulkoilmahenkisille läheisille. Retki on vaativuustasoltaan keskivertoa, joten se sopii kaikille perusterveille uskalikoille. Pelastuspuku-uinnin ikäraja on kuitenkin 12 vuotta ja pituusraja 160 cm. Osa ryhmästä voi myös uinnin sijaan halutessaan käyttää jääkarusellia tai napakelkkaa niiden ollessa paikallaan.
Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Sipoo, Helsinki

Vaatteet

Lämpimät, tuulenkestävät vaatteet ja tukevat jalkineet.

Kesto

4-5 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Lähtösatamat: Sipoon Gumbostrand tai Helsingin Karhusaari.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.