Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Talvisurffausta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Talvisurffausta

pääkaupunkiseudulla
1 henkilöä

140 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
140 €

Se tuntuu vielä paremmalta kuin miltä se näyttää! Surffaamaan, talvella!! 

Talvella on helppoa aloittaa surffausharrastus tai pelkästään kokeilla, kiinnostaisiko uusi laji - onnistuu paljon helpommin kuin kesällä! Kun välttyy aalloissa räpiköimiseltä ja laudalta tippumiselta, purjeen käsittelyn oppii paljon nopeammin. Talvisella jäällä kiitäminen on sekä adrenaliinia nostattavaa että rauhoittavaa.

Mitä elämyslahja sisältää?
Lahjakortti oikeuttaa peruspakettiin, jolla pääsee erinomaisesti alkuun. Kurssia järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin pääkaupunkiseudulla. Kurssilla rikataan purjeet ja opetetaan perusasiat, kuten purjeen ja kelkan hallinnan, käännökset ja nopeuden säädöt. Peruskurssilla oppii alkeet, jonka jälkeen on hyvä siirtyä itsenäiseen ajoon. 

Kenelle elämyslahja sopii?
Talvisurffaus sopii kohtuullisen peruskunnon omaaville henkilöille. Kurssilla perehdytetään lajin saloihin, joten aiempaa tietämystä ei tarvita. Talvisurffaus on mukava tapa vietää virkistyspäivää, yhteistä aikaa perheen kesken, kaveriporukalla tai vaikkapa yllättää syntymäpäiväsankari surffauksella. 

Käy lukemassa blogistamme elämystestaajat fiilikset!


 


 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

pääkaupunkiseudulla

Vaatteet

Lämpimät, tuulenkestävät vaatteet ja tukevat jalkineet.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Talvikaudella. Jäätilanne pitää olla turvallinen ja vaatii tuulta.

Lisätiedot

Omina varusteina kannattaa tuoda tuulenpitävä asu, laskettelukypärä, korkeavartiset kengät ja tuulenpitävät hanskat. Loput tarvikkeet tulevat järjestäjältä. 
Kurssi järjestetään kun osallistujia on ilmoittautunut vähintään 4 henk.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Katri

Tammikuun 5. päivä. Kylmä kuin Siperiassa, pakkasta reilut -20 astetta, mutta edes pakkanen ei pilannut fiilistä. Surffaaminen on aina ollut "to-do-listalla", mutta se on aina vain jäänyt. Talvisurffaaminen on siitä kiva juttu, että siinä ei tosiaan aallkko tule sotkemaan harjoitusta. 
Kun lunta ei ollut vielä paljoa, me surffasimme luistinkelkalla. Jää oli Bodominjärvellä jo onneksi tarpeeksi vahva, pääsimme siis ilman mitään turhia jännitysmomentteja treenaamaan. 
Ohjaajamme antoi perinpohjaisen ohjeistuksen ennen kuin uskalsi päästää meidät kelkan päälle. Harjoittelimme kaatumista, nopeuden säätämistä, jarruttelua ja kääntämistä.

Itselleni jäi valtavan hyvä mieli tästä. Ajattelin käydä testaamassa vielä kunnon lumilla suksilla surffaamista :) Sormetkin tottuivat kylmään nopeasti kun veri pääsi kunnolla kiertämään. Ihan mahtava elämys. Suosittelen. 

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.