Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arktinen ilmatyynyalusretki neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arktinen ilmatyynyalusretki neljälle

Sipoo, Helsinki
4 henkilöä

1280 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
1280 €

Arktinen ilmatyynyalusretki

Ilmatyynyalusretkellä pääsee kokemaan jäätyneen saariston kauneutta myös silloin, kun muut sinne eivät pääse. Saaressa voi kokeilla, miltä tuntuu kellua pelastuspuvuissa jäiden seassa pysyen kuivana ja lämpimänä. Grillikatoksessa nautitaan lopuksi avotulilounaasta ja pannukahveista. Jäällä on usein myös jääkaruselli ja napakelkka.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää neljän hengen ilmatyynyaluskuljetukset, matkustajavarusteet, pelastuspuvut, lounaan, kahvit. Lähtösatamassa Sipoossa tai Helsingissä matkustajat puetaan lämpimiin talvivarusteisiin ja kelluntahaalareihin. Ilmatyynyaluksella matkataan jään, lumen, rikkoutuvan jään ja avoveden läpi talviseeen saaristoon. Saaressa Sipoon edustalla voi kokeilla miltä tuntuu kellua jäiden seassa pelastuspuvussa pysyen kuivana ja lämpimänä. Avotulen äärellä nautitaan lopuksi lounasta ja pannukahvia. Ilmatyynyaluksessa on lämmin ohjaamo ja saaressa pukuhuone ja grillikatos. Hyvän jäätilanteen aikaan myös jääkaruselli ja napakelkka.

Kenelle elämyslahja sopii?

Retki soveltuu ulko-ilmahenkisille ja on vaativuustasoltaan keskiverto. Pelastus-puku uinnille ikäraja on 12v tai 160cm:n pituus. Osa ryhmästä voi uinnin sijaan tutustua jääkaruselliin tai napakelkkaan näin halutessaan. Uinnin kesto on 20min-45min.
Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Sipoo, Helsinki

Vaatteet

Lämpimät, tuulenkestävät vaatteet ja tukevat jalkineet.

Kesto

4-5 tuntia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Lähtösatamat: Sipoon Gumbostrand tai Helsingin Karhusaari.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.