Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Bianco Blu'n lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi 2 (jatkokurssi)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Bianco Blu'n lasinpuhalluksen puolipäiväkurssi 2 (jatkokurssi)

Fiskars
1 henkilöä

129 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
129 €

Jatko-osa kauniille taideteoksille

Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, joka otettiin käyttöön noin 100-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Tähän ikivanhaan, perinteikkääseen valmistusmenetelmään lahjan saajan tutustuttaa Bianco Blu -lasistudio, joka sijaitsee Fiskarsin ruukissa, läntisellä Uudellamaalla. Studion naapurista löytyvät myös veneveistämö ja Takopaja – kyseessä on siis todellinen käsityöläisyhteisö luonnon keskellä ja luovuuden lähteillä.

Tällä kurssilla ei otsaa rypistellä, vaan asiat tehdään pilke silmäkulmassa. Jo noin 1 000 kurssilaista on tutustunut lasinpuhallusoppiin Bianco Blu'n avustamana.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Puolipäiväkurssi 2 on jatkokurssi ykköskurssin läpikäyneille henkilöille. Kakkoskurssilla opetellaan vadin tekoa ja filigraanilasin valmistusta. Kurssilla tehdään kolme esinettä per kurssilainen. Uudet työt ovat hieman ensimmäistä kurssia haasteellisempia, joten niiden tekemiseen kuluu myös enemmän aikaa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyneet jo ensimmäisen puolipäiväkurssin.

Tiesitkö?
Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka, jossa sulalasimassapisaraan puhalletaan ilmaa puhallusputken avulla, jolloin massasta muodostuu kupla. Tätä sulaa kuplaa muotoillaan käyttämällä hyväksi sulan lasin eri alueiden lämpötilaeroja tai muottia hyödyntäen. Lasinpuhaltajan käsityö on yhä käytössä taidelasin valmistuksessa. Pakkauksina käytettävät lasipullot puhalletaan muotteihin automaattisilla koneilla.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Fiskars

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

4 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Kurssin kesto on noin tunti per henkilö, mutta maksimissaan neljä tuntia, jos paikalla on neljä tai enemmän kurssilaista.
Esineitä ei saa mukaan samana päivänä, ja jos ne lähetetään kotiin, asiakas maksaa rahdin.
www.biancoblu.fi


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.