Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Combat Archery

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Combat Archery

Nurmijärvi
2-10 henkilöä

250 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
250 €

Jousiammuntaa värikuulasodan hengessä

Löytyykö lähipiiristäsi moderni jousipyssysankari? Vai oletteko koko porukalla sitä mieltä, että on aika tarttua jousen varteen ja ottaa selvää, keneltä löytyy vakaimmat kädet ja vikkelimmät jalat? Kentälle sijoitetut ilmatäytetteiset esteet tarjoavat suojaa vastaan iskevältä nuolisateelta, kun etenemistaktiikkanne laitoja pitkin saa vastustajat perääntymään selkä seinää vasten viimeiseen vastahyökkäykseen. Kenet kruunataan illan päätteeksi porukan Robin Hoodiksi?

Mitä elämyslahja sisältää?

Combat Archeryssä kaksi joukkuetta mittelevät toisiaan vastaan perinteiseen tyyliin jousipyssyillä: yksittäinen erä kestää niin kauan, kunnes kaikki vastapuolen pelaajat on eliminoitu tai kaikki viisi maalitaulua tuhottu. Pehmustettujen nuolien ja paintball-peleistä tuttujen kypärien ansiosta tässä pelissä kukaan ei kukaan pääse vahingoittumaan.

Elämys sisältää noin 60 minuuttia kestävän jousipyssypelin enintään 10 hengelle. Combat Archery on vauhdikas, jännittävä, liikunnallinen ja äärimmäisen hauska ulkoilmapeli, jota suosittelemme kaikkien kokeilemaan rennossa peliporukassa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Jousipyssypeli sopii hyvin esimerkiksi polttarijengille tai työporukalle, jonka täytyy päästellä pelikentällä ylimääräisiä höyryjä ulos. Jo muinaiset roomalaiset hitsasivat yhteishenkeä taistelemalla joukkueina toisiaan vastaan…

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Nurmijärvi

Vaatteet

Urheilulliset vaatteet sään mukaan.

Kesto

Peliaika n. 60min (hieman riippuen henkilömäärästä)

Osallistujat

Max. 10 henkilöä

Sää

Kesäkaudella.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.