Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Lahjakortti ravintola Tiiliholviin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Lahjakortti ravintola Tiiliholviin

Tampere
1-6 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
100 €

Herkuttelua ravintola Tiiliholvissa

Komean jugendtalon kellariin, aivan Tampereen ydinkeskustassa, on vain muutama porrasaskelma Kauppakadulta. Astut äärimmäisen kauniiseen, tunnelmalliseen pittoreskiin holvistoon, jossa arki unohtuu, tunnelma kohoaa kellariravintolan holveihin, koet makuaistien ilotulituksen ja annat iloisen ja ystävällisen henkilökunnan palvella antaumuksella.

Kunnianhimoinen ja innovatiivinen keittiötiimimme Pietari Parkkosen johdolla valmistaa klassista ranskalaista ruokaa modernilla, pohjoismaisella vivahteella. Kauden laadukkaimmat raaka-aineet jalostuvat joka kerta herkullisiksi makujen ilotulitukseksi - pelkästään ajatuskin tuo veden kielelle. Loistava ja ruokiin sopiviksi, tarkkaan harkittu viinivalikoimamme täydentää unohtumatonta kokonaiselämystä.

Mitä elämyslahjat sisältää?

Lahjakortti oikeuttaa ostamaan ravintolan palveluita 100 € arvosta (lukuunottamatta alkoholijuomia). Lahjakortin arvon ylittävän summan lahjan saaja maksaa ruokalistan hintojen mukaan.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Elämyslahja sopii jokaiselle maukkaan ruuan ystävälle, joka haluaa nauttia tunnelmallisesta ravintolamiljööstä. Tämä täydellinen lahja esimerkiksi rakkaalle, äidille, isälle tai ystävälle.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Herkuttelun ajan

Osallistujat

1-6 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 100 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (3)

Tiiliholvi

Aivan mahtava paikka käydä syömässä ravintolassa millä on pitkät perinteet Tampereella. Normaalisti ei ehkä tulisi käytyä ja syötyä pitkän kaavan mukaan, mutta ei voi kuin kehua että tajuttoman hyvä ruoka sekä upea palvelu. 10+

Tiiliholvi oli todella hyvä

Kaikki meni hienosti.

Piia

Miehen kanssa syömässä käytiin. Hyvää ruokaa ja palvelua saimme.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.