Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Iltaretki karhukojulle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Iltaretki karhukojulle

Suomussalmi
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Karhuja luonnollisessa ympäristössä

Martinselkosen Eräkeskus on karhun katselu- ja kuvausretkiin erikoistunut yritys Suomussalmella. Martinselkosen katselu- ja kuvauskojut sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan rajavyöhykkeen tuntumassa. Ruokinnalla vierailee kesäkauden aikana joka yö useita karhuyksilöitä. Kojuista on mahdollista nähdä myös haarahaukka ja kotkia. Hyvällä tuurilla saatat nähdä myös emokarhun pentuineen.

Iltaretkelle karhukojulle lähdetään Martinselkosen Eräkeskuksesta klo 17. Ensin ajetaan autolla tienpäähän, jonka jälkeen lyhyt kävelymatka puiselle kojulle. Kojussa on tuolit ja kuvausaukot 10 henkilölle. Opas on paikalla ja kertoo mielellään karhuista. Illan aikana nautitaan retkieväitä. Paluu eräkeskukselle ennen puolta yötä.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • opastus
  • retkeen liittyvät kuljetukset paikanpäällä
  • retkieväät
  • noin 5 tuntia karhukojulla

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Tämä elämyslahja on mainio luontoa rakastavalle ihmiselle.

Karhuretki oli mukana Suomen paras elämys -kilpailussa. Lue elämystestaajien kokemukset


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Suomussalmi

Vaatteet

Sään mukainen ulkovaatetus.

Kesto

6 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Kesäkaudella.

Lisätiedot

Palvelukielet: suomi tai englanti.
Huom! Retkiä järjestetään 1.5.-10.8. välisenä aikana.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Tuuli

Alkutunnelma oli jännittävä, tulisinko näkemään vakuuttavan metsän asukin ensimmäistä kertaa sen luonnollisessa ympäristössä. Lyhyehkö matkan jälkeen saavuimme lopulta kojuille, jossa oli ikkunat ja laaverit nukkumista varten. Oppaan mukaan edellinen karhuton yö oli ollut viimeksi kymmenen vuotta sitten, emmekä joutuneet pettymään, kun karhuemo pentuineen saapui paikalle. Kojussa oli koko ajan turvallinen olo, karhut ovat vuosien aikana tottuneet ihmisiin ja käyttäytyivät hyvin luonnollisesti koko heidän läsnäolonsa ajan. Lähes viisiä tuntia pystyimme tarkkailemaan tauotta heidän toimintaansa. Mukana olleet brittivieraat olivat hyvin hämmästyneitä näkymästä, mutta kokemus oli suomalaisenkin silmin viihdyttävä ja mielenkiintoinen!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Mielenkiintoinen ja luonnonläheinen kokemus
• Mahdollisuus nähdä karhuja heidän luonnollisessa ympäristössä useita tunteja
• Sopii kaikille rauhallisista kokemuksista nauttiville


Asiakkaiden mielipiteet (4)

Markku Anttilainen

Retki oli hyvin järjestetty ja näimme illan aikana kuusi eri karhua. Jos haluaa nähdä pentuja, kannatta mennä kesä-heinäkuun vaihteessa (näin opas kertoi). Me oltiin liikkeellä kesäkuun alussa.

erkki.tuukkanen

Karhun katselu reissu onnistui oikein hyvin. Järjestylyt ja aikataulu piti hyvin paikkansa

Mikaela Kaukinen

Ostimme siskoni kanssa tämän joululahjaksi isällemme, ja toteutimme matkan heinäkuussa 2014. Opas oli loistava: kertoi paljon tarinoita aikaisemmilta kojukerroilta, tiesi kaiken karhuista ja todella piti työstään. Kun olimme hyppäämässä meitä kuljettavan auton kyytiin, opas sanoi ettei kannata pelästyä, jos karhut ovat jo paikalla meidän saapuessa. Tämä lisäsi jännitystä entisestään. Tunnin odottelun jälkeen ensimmäinen naaraskarhu saapui paikalle metsän suojista. Tämän jälkeen viiden tunnin aikana karhuja oli jatkuvasti paikalla useampia (9 parhaimmillaan). Parasta oli nähdä 7 kk ikäiset pikkupennut emonsa kanssa. Suosittelen Iltaretkeä karhukojulle ihan jokaiselle! Kokemus on täysin verrattava Afrikan safareihin. Mahtava elämys, ja samalla tuet kestävää luontomatkailua Suomessa! :)

Marja Pirttivaara

Kävin karhuja katsastamassa Martinselkosen Pirttivaaralla, erinomainen retki. Näimme 15 karhua.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.