Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Arrive & Drive Karting-ajo 20 min

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Arrive & Drive Karting-ajo 20 min

Helsinki
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
25 €

Arrive & Drive Karting-kisa

Nyt katsotaan, kenen taidot riittävät podiumin korkeimmalle korokkeelle! Karting-radalta ei puutu vauhdikkaita ohituksia, kihelmöivää kilpailuhenkeä tai hauskoja hetkiä. Vaikka 20 minuutin ajo saattaakin ensin kuulostaa lyhyeltä, kisa vaatii voittajaltaan intensiivistä keskittymistä ja mielen kestävyyttä mutkasta toiseen hyökätessä.

Kartingissa on hauskaa kisailla muita vastaan ja on huikeaa huomata, kuinka kierrosajat paranevat kierros toisensa perään. Ajon päätyttyä selvitetään paremmuusjärjestys ja se, kuka onnistui nappaamaan nopeimman kierrosajan. Mikroautoilu on mukava tapa viettää aikaa ystävien tai perheen kesken ja juhlistaa esimerkiksi merkkipäivää keskenään kilvoitellen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämykseen sisältyy 2 x 10 minuutin ajo, ajanotto sekä varusteet yhdelle. Formula Center Helsinki on vuonna 1995 perustettu Suomen ja tiettävästi koko maailman ainoa maanalainen sisäkartingrata.

Kenelle elämyslahja sopii?

Karting sopii kaikille yli 13-vuotiaille vauhtihirmuille, sekä kokemattomille ajajille että oman elämänsä formulakuskeille. Mikroautoilussa pääsee hyvään kisafiilikseen turvallisessa ajoympäristössä, ja perheen nuoretkin tutustuvat ajamiseen lajin kautta viihdyttävissä merkeissä.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Omat kengät mukaan, muut ajovarusteet saat paikan päältä

Kesto

20 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Radalle ovat tervetulleita kaikki yli 13-vuotiaat ja vähintään 140cm pituiset kuljettajat. Painoraja autoihin on 130kg. Ajaminen ei vaadi ajokorttia tai aikaisempaa kokemusta. Ajoa ei voi varata ennakkoon eikä ajoaikaa voi jakaa toisen kuljettajan kanssa.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Ulla

Annoin pojalla lahjaksi ja hän kyllä tykkäsi!

1
Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.