Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Moottoripyöräretki kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Moottoripyöräretki kahdelle

Naantali
2 henkilöä

700 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
700 €

Unelmien moottoripyöräretki

Moottoripyöräretkellä pääset nauttimaan kiireettömästä menosta upeiden maisemien keskellä - itse ajaen, kyydissä tai sivuvaunussa. Moottoripyöräretkiin kuuluu aina perusteellinen opastus, jonka avulla tutustumme ajopeliin ja sen käyttämiseen, teemme harjoituslenkin ja kertaamme turvallisuussäännöt. Moottoripyöräretken vetäjänä toimii ammattitaitoinen retki-isäntä, joka tuntee reitit ja johdattaa retkikunnan rauhallisesti ja turvallisesti pääosin pienempiä pikiteitä pitkin mitä kauneimpiin maisemiin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • tarvittavat ajovarusteet
  • opastus ja ohjaus
  • polttoaineet, vakuutus
  • ohjelmanmukaiset ruokailut ja kahvit
  • moottoripyörän ajaminen edellyttää A-korttia
  • koko retken kesto on n. 9 tuntia

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Retki sopii mainiosti ihmisille, jotka nauttivat kiireettömästä menosta moottoripyörän kyydissä! Lahja on loistava idea moottoripyöräilyä rakastavalle syntymäpäiväsankarille tai omalle puolisolle merkkipäivälahjaksi.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Naantali

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä. Osallistujat tarvitsevat vain omat pitkävartiset kengät ja lämpimän alusvaatetuksen.

Kesto

9 tuntia.

Osallistujat

Kortitta matkaa voi taittaa mukavasti sivuvaunussa tai kyydissä istuen.

Sää

Kausi on voimassa huhtikuusta lähtien. lokakuuhun asti (kauden kesto voi vaihdella). Sateen sattuessa ajetaan sateessa, mutta sadekeli tekee asianmukaisten varusteiden ansiosta retkestä entistä mieleenpainuvamman elämyksen.

Lisätiedot

Moottoripyörän ajaminen edellyttää A-korttia, käytössämme on myös A1-korttia vaativa kevytmoottoripyörä. Kaikkiin retkiin sisältyy opastus, ajovarusteiden laina, polttoaineet, vakuutus, ohjelmanmukaiset ruokailut ja kahvit.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.