Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Moottoripyöräsafari kahdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Moottoripyöräsafari kahdelle

Naantali
2 henkilöä

570 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
570 €

Huoletonta ajelua moottoripyöräsafarilla!


Moottoripyöräsafarilla pääset nauttimaan kiireettömästä menosta upeiden maisemien keskellä - itse ajaen tai kyydissä. Moottoripyöräsafareihin kuuluu aina perusteellinen opastus, jonka avulla tutustumme ajopeliin ja sen käyttämiseen, teemme harjoituslenkin ja kertaamme turvallisuussäännöt. Moottoripyöräsafarin vetäjänä toimii ammattitaitoinen retki-isäntä, joka tuntee reitit ja johdattaa retkikunnan rauhallisesti ja turvallisesti pääosin pienempiä pikiteitä pitkin mitä kauneimpiin maisemiin.


Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • kiinnostuksen mukaan räätälöity reitti
  • asiantuntevan vetäjän opastus
  • ajovarusteiden laina, HUOM: tarvitset itse omat pitkävartiset kengät sekä lämpimän alusvaatetuksen
  • polttoaineet ja vakuutus
  • kahvit
  • ajaminen edellyttää A-korttia

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Ajoit sitten itse moottoripyörää tai haluat mieluummin olla sen kyydissä, niin tämä lahja soveltuu ihmisille jotka nauttivat vauhdin hurmasta! Samalla osallistujat pääsevät nauttimaan luonnon kauneudeusta ja rauhallisen moottoripyöräretken aikana huolet jäävät unholaan.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Naantali

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittavat ajovarusteet annetaan paikan päältä. Osallistujat tarvitsevat vain omat pitkävartiset kengät ja lämpimän alusvaatetuksen.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

Kortitta matkaa voi taittaa mukavasti sivuvaunussa tai kyydissä istuen.

Sää

Kausi on voimassa huhtikuusta lähtien. lokakuuhun asti (kauden kesto voi vaihdella). Sateen sattuessa ajetaan sateessa, mutta sadekeli tekee asianmukaisten varusteiden ansiosta retkestä entistä mieleenpainuvamman elämyksen.

Lisätiedot

Reitti räätälöidään kiinnostuksenne mukaan. Moottoripyörän ajaminen edellyttää A-korttia. Retkeen sisältyy opastus, ajovarusteiden laina, polttoaineet, vakuutus ja kahvit.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.