Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Moottoroitu tandemvarjoliito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Moottoroitu tandemvarjoliito

Leivonmäki tai 50 km etäisyydellä Jyväskylän lähistössä
1 henkilöä

300 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
300 €

Taivas ei ole rajana!

Varjoliidossa lennetään laskuvarjoa muistuttavalla siivellä eli varjoliitimellä. Tandemlento suoritetaan yhdessä lentäjän kanssa, jolloin matkustaja istuu lennon aikana edessä erillisissä valjaissa. Startti tehdään hölkäten tai kevyesti vastatuuleen juosten.  Lentoreitti voidaan halutessa suunnitella etukäteen mahdollisuuksien mukaan, jolloin lennon aikana voi ottaa ilmakuvia esimerkiksi omasta talosta ja kotiseuduistaan.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Normaalin varjoliidon lentokorkeus liikkuu noin 200–600 metrissä, mutta lentotapa voidaan myös sopia tapauskohtaisesti: esimerkiksi polttarilennolla voidaan laittaa kunnolla kierroksia tiskiin heilureiden ja liikkeiden muodossa, joissa G-voimat alkavat todella tuntumaan! Elämys sisältää kaikkiaan seuraavat edut:

  • 10-20 minuutin perehdytys liitämisen alkeisiin kokeneen lentäjän opastamana
  • Paramoottorin ja juuri markkinoille tulleen tandemvarjoliitimen käyttö kokeneen lentäjän kipparoimana
  • Tuulenpitävän lentohaalarin käyttö
  • Kuulosuojatun kypärän, kypärämyssyn ja hanskojen käyttö
  • Lennon aikana GoPro-kameralla kuvattava lyhyt video

Aikaa elämykseen kannattaa varata noin 2–3 tuntia.

Kenelle elämyslahja sopii?

Varjoliitoelämys sopii lähes kaikille perusterveille henkilöille, jotka pystyvät juoksemaan lyhyen matkan. Tandemlento on erinomainen polttariyllätys ja myös hyvä tapa testata, haluaisiko läheinen aloittaa uuden harrastuksen varjoliidon muodossa. 

Moottoroidussa varjoliidossa starttipaikka on mahdollista valita lennätettävän haluamalta alueelta, mikäli paikalta löytyy riittävän iso vapaa tila (kuten pelto tai talvella jääalue) eikä estävää tekijää lennon suorittamiselle paikan päällä löydy.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Leivonmäki tai 50 km etäisyydellä Jyväskylän lähistössä

Vaatteet

Valitse vaatteet sään mukaan.

Kesto

Noin 60 minuuttia

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Palvelu järjestetään säiden salliessa.

Lisätiedot

Elämystä ei suositella, mikäli henkilöllä on todettu esim. sydänsairaus, paniikkihäiriö tai muu vastaava vakava sairaus.

Lennätettävän maksimipaino on 90 kg. 15–17-vuotias osallistuja vain huoltajan suostumuksella, yli 60-vuotias harkinnan mukaan tai lääkärin todistuksella. Promilleraja on nolla. Muussa tapauksessa lento perutaan eikä palveluntarjoajalla tai Elämyslahjoilla ole takaisinmaksuvelvoitetta. Sama pätee, mikäli lennätettävä on antanut itsestään väärää tai epäuskottavaa tietoa.

Sijaintina kesällä Leivonmäki tai sovittavissa 50 kilometrin etäisyydellä Jyväskylän lähistössä ja talvella Jyväskylän lähialueilla jäältä, esim. Jyväsjärvi, Palokkajärvi tai Päijänne. Paikka ja matkakorvaukset sovittava erikseen, mikäli kauempana kuin 50 kilometriä Jyväskylästä.

Muiden osallistujien kannattaa ottaa kamerat mukaan, moottoroidulla varjoliitimellä voidaan tehdä matalia ohilentoja.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Leila

Aivan upea ja ainutlaatuinen elämys ammattitaitoisen lentäjän kyydissä! Suosittelen!

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.