Nautiskelijan paketti

1 2 3 4 5 (11)
Eri paikoissa
1 henkilöä

84,99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Nautinnollisia elämyksiä kaikille

Joskus lahjan valitseminen on vaikeaa. Et ehkä ole aivan varma, pitäisikö ystäväsi kuumakivihieronnasta vai ehkä sittenkin lymfahoidosta, intialaisesta päähieronnasta vaiko orkidea-käsihoidosta. Ei hätää - nautiskelijan paketti sisältää eri vaihtoehtoja, joista lahjansaaja voi valita juuri itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Paketti on suunniteltu erityisesti niitä tilanteita varten, jolloin epäröit sopivan lahjan valinnassa ja pelkäät kenties valitsevasi väärin. 

Mitä elämyspakettiin sisältyy?

Lahjapakettiin sisältyvät alla luetellut nautinnolliset elämykset, joista lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon ja lunastaa lahjakortin haluamanaan ajankohtana. 

Kenelle elämyspaketti soveltuu?

Nautiskelijan paketti soveltuu erityisesti naisille - minä tahansa tärkeänä juhlapäivänä. Lahjan saaja löytää varmasti mieluisan elämyksen vaihtoehtojen joukosta.

Elämyspaketin sisältö

Näytetään: 21
Suodatin

Sijainti

Eri paikoissa

Kesto

Riippuu valitsemanne palvelun kestosta.

Lisätiedot

Tämä lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tänä aikana lahjansaajalla on mahdollisuus valita mielenkiintoinen lahja eri vaihtoehtojen joukosta. Lahjapaketin sisältö voi muuttua ElämysLahjat.fi:stä riippumattomista syistä lahjakortin voimassaoloaikana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.